Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevysvětlitelná bolest na hrudi

Od: christin odpovědí: 3 změna:
Přátelé, poraďte mi prosím. O víkendu jsem byla na letišti a jako začínající parasutistka si užila skokansky víkend. První skok byl nepovedený, hodně to se mnou skublo, vlastně si moc nepamatuju. Poté se dva dny skakalo bez problémů. Poslední přistání bylo na zadek, sklouzla jsem se po zemi, ale nic extra. Když jsem včera přijela, z ničeho nic mě začalo hodně bolet na hrudi, konkrétně mecovity výběžek na hrudní kosti. Ne kost, spíš nějaké vazy či co. Nemůžu se pořádně nadechnout, je to taková svirava bolest. Vůbec nechápu co to má být. A vlastně nevím co teď. Dva dny počkat? Někam s tím jít? Kam? Praktik? Je to velice nepříjemné a omezující
Děkuji Vám :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Spolehlivě sdělí lékař. Jinak se mohlo pohnout žebro, takový blok. To jsou taková polotuhá kloubní spojení. Rehabilitační lékař zná možná na to nějaký manévr.

liska5

Přesněji blokáda žeber, je můj tip. Jinak se tam může promítat bolest některého vnitřního orgánu, ale i bránice. I zlomené nebo naražené žebro nevylučuji.

hodnocení

0x

Příčin může být mnoho, souvislost se srdcem, páteří a řada dalších, které nevíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]