Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlapci spodní prádlo

Od: honz odpovědí: 12 změna:
Měl bych otázku na chlapce ale také na rodiče
Nosí vaši kluci slipy? Já jo ale všichni kluci ve třídě nosí boxerky a připadám si kvůli tomu divny a jiný
Jinak je mi 13 let
Jaké spodní prádlo nosí vaši kluci? Prosím budu rad za odpověď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

slipy jsou opravdu na sport praktičtější... co do pohybu. Boxerky jsou jen slipy s nohavičkama... takže rozdíl žádný.

Pro zdraví je dobré mít trencle.

Diskuse mezi kluky 13 let o prádle? tak to bych viděl jako divné... to se snad na druhého kluka dívají a jeho prádlo probírají jen geyové ne? ...

hodnocení

1x
Hele každý nosí co je mu pohodlné a na co je zvyklý. Naši kluci chtěli od 4 už jen boxerky, je to každého volba? Vůbec si kvůli tomu nemusíš připadat divně..
petr2

No on si divne pripadat nemusí...ale divne urcite pripada ostanim.Nevim kdo to vymyslel ale vzdyt chlapi v tech slipech vypadaji jak v damskych kalhotkach.To je prisernej pohled,

Chudak klucina kdyz o telocviku vsichni kluci v modernich boxerkach a on tam stoji v "kalhotkach" jak tranvestita a vsichni se v duchu valeji smichy

Jistě, ono je mnohem přirozenější, když přirození leze ven nohavicí. Právě na ten sport jsou slipy mnohem lepší. A že by se někdo válel smíchy, že má někdo slipy? To jsem tedy nezažil. Něco jiného by bylo, kdyby tam opravdu nakráčel v dámských tangách.

hodnocení

1x

adam nebo honz?;)

poradte.cz/...

Nechápu , proč má někdo potřebu , vkládat ten stejný dotaz , ale pokaždé nějak jinak upravený . Je to hrozná fraška

hodnocení

1x

Moja skusenost je, cokolvek ine ako slipy sa rovna pokusom penisu vybrat sa na vylet spod boxeriek popri stehne a to v ziadnom pripade nie som nadmerne obdareny. Na turistiku, bicykel a pod, jedine slipy.

10.10.22 11:02
hodnocení

0x
Boxerky.

liska5
hodnocení

0x

Slipy jsme ze zdravotních důvodů opustili. Vnuci nosí boxerky.

Nevím ze zdravotních důvodů boxerky místo slipů? pokud klasika-trenýrky, pak ano ale boxerky?

pb®
hodnocení

0x

Menší školkový ano, starší dostal trencle s nástupem na základku. No a mažela, toho jsem odnaučovala nosit slipy když mu bylo 20+.

hodnocení

0x

Jestliže máš slipy v dětském provedení, s obrázkem, pak se v tom necítíš. Zajdi s mamkou a vyber si nějaké, jakože chlapské, když už se v boxerkách necítíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]