Nejste přihlášen/a.
Nosí vaši kluci slipy? Já jo ale všichni kluci ve třídě nosí boxerky a připadám si kvůli tomu divny a jiný
Jinak je mi 13 let
Jaké spodní prádlo nosí vaši kluci? Prosím budu rad za odpověď
4x
slipy jsou opravdu na sport praktičtější... co do pohybu. Boxerky jsou jen slipy s nohavičkama... takže rozdíl žádný.
Pro zdraví je dobré mít trencle.
Diskuse mezi kluky 13 let o prádle? tak to bych viděl jako divné... to se snad na druhého kluka dívají a jeho prádlo probírají jen geyové ne? ...
1x
No on si divne pripadat nemusí...ale divne urcite pripada ostanim.Nevim kdo to vymyslel ale vzdyt chlapi v tech slipech vypadaji jak v damskych kalhotkach.To je prisernej pohled,
Chudak klucina kdyz o telocviku vsichni kluci v modernich boxerkach a on tam stoji v "kalhotkach" jak tranvestita a vsichni se v duchu valeji smichy
0x
Menší školkový ano, starší dostal trencle s nástupem na základku. No a mažela, toho jsem odnaučovala nosit slipy když mu bylo 20+.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.