Nejste přihlášen/a.
Urcite NIE. Rovnako NIE pre kvety, darceky a pod. Celkovo to vidim biedne, rok ste ju uhanali a "nemala cas".
Tohle mi přijde už celkem old school romantika. Minimálně na první sraz bych či k teď svátku bych to neposílal, neboť to působí dosti komicky, když se ještě ani pořádně neznáte a už vyznáváš tak těžce lásku. Uděláš lépe, když budeš naslouchat tomu, co má ráda, kde to má ve svém okolí ráda, budeš ze začátku zdrženlivý / slušný a dáš si záležet na dobré volbě programu k prvnímu srazu. To udělá mnohokrát lepší efekt, než básnička takto brzy, aspoň můj názor
Třeba své drahé polovici jsem začal nosit květiny a vyznávat romantiku až po cca 3 měsících vztahu, takže jen tak pro ilustraci
Dobrá volba = Třeba to posezení u kafe / čaje, je to zažité, nedá se tím nic příliš zkazit a je to neutrální půda pro obě strany. Případně jestli o dotyčné víš, že má ráda nějaké konkrétní místo / podnik, není lepší volba, než ji pozvat tam. Ku příkladu moji současnou drahou polovici jsem na první sraz pozval do Kočičí kavárny v Praze (Anděl), protože má ráda chlupaté kočičáky a setkalo se to s velkým úspěchem. Pak pokud je poblíž nějaká pěkná část města, tak než se rozloučíte a pojedete domů, tak si tím ten sraz příjemně prodloužíte. Samozřejmě pokud venku zrovna není hnusně, romantika pod deštníkem je spíše na pozdější fáze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.