Nejste přihlášen/a.
V týdnu jdu na kafe s holkou, kterou jsem před rokem oslovil ale nějak jsme se nemohli domluvit na schůzku, z její strany ona neměla pořád čas. Tak jsem ji po roce napsal a domluvili jsme se na první dobrou.
Mám pro ni basnicku, je to vlastni výroba, není to nic z netu a říkal jsem si, že bych ji to mohl poslat, navíc výborná příležitost protoze má svátek. Říkám si ale, jestli ji to spíš neodradi, aby me pak nezačala brát, že jsem strasne hodnej a milej kluk = kamarád. Je ji 20.
Díky.
2x
Urcite NIE. Rovnako NIE pre kvety, darceky a pod. Celkovo to vidim biedne, rok ste ju uhanali a "nemala cas".
1x
Tohle mi přijde už celkem old school romantika. Minimálně na první sraz bych či k teď svátku bych to neposílal, neboť to působí dosti komicky, když se ještě ani pořádně neznáte a už vyznáváš tak těžce lásku. Uděláš lépe, když budeš naslouchat tomu, co má ráda, kde to má ve svém okolí ráda, budeš ze začátku zdrženlivý / slušný a dáš si záležet na dobré volbě programu k prvnímu srazu.
To udělá mnohokrát lepší efekt, než básnička takto brzy, aspoň můj názor
Třeba své drahé polovici jsem začal nosit květiny a vyznávat romantiku až po cca 3 měsících vztahu, takže jen tak pro ilustraci
Dobrá volba = Třeba to posezení u kafe / čaje, je to zažité, nedá se tím nic příliš zkazit a je to neutrální půda pro obě strany. Případně jestli o dotyčné víš, že má ráda nějaké konkrétní místo / podnik, není lepší volba, než ji pozvat tam.
Ku příkladu moji současnou drahou polovici jsem na první sraz pozval do Kočičí kavárny v Praze (Anděl), protože má ráda chlupaté kočičáky a setkalo se to s velkým úspěchem. Pak pokud je poblíž nějaká pěkná část města, tak než se rozloučíte a pojedete domů, tak si tím ten sraz příjemně prodloužíte. Samozřejmě pokud venku zrovna není hnusně, romantika pod deštníkem je spíše na pozdější fáze ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.