Nejste přihlášen/a.
Už nějakou dobu jsem v kontaktu s jedním klukem. Rozumíme si, konverzace jsou vždy fajn, oba pravidelně chodíme do fitka, máme rádi zdravý životní styl, takže si fakt máme hodně o čem povídat...až do chvíle než začne psát, že ho nějaká hodně dobrá holka požádala o instagram/telefon v klubu (přividělává si jako hlídač). Vždy, když mi napíše něco s jinýma holkama, tak mu odpovím dost negativně a dám mu tím najevo, že mě to nezajímá, ale on stále píše dál a mně to pak dává pocit nejistoty, že já třeba nejsem dost dobrá, protože on se nad tou frajerkou rozplývá, jak kdyby to psal nějakému kamarádovi klučičímu (takové věci si mezi sebou píšou kluci předpokládám). Ovšem jeho odpověď na mou negativní odpověď (např. Dobrý, ale mě fakt nezajímají nějaké nové holky) je, že se na mě nasere.
Chtěla bych ho moc, ale přijde mi, že toto chování normální není...proč by někdo psal jiné holce, o kterou údajně zájem má o jiných holkách? Mně by osobně nenapadlo mu psát o někomu jiném, ale jsem asi staromódní v tomto a vždy se koncentruji jen na jednoho frajera, a ne na 5 dalších.
Kolika holkám takhle píše? Mě by vadilo,kdybych byla jedna z mnoha. Dejte mu na výběr, koho chce, a řekněte mu, že tohle se nedělá. Jinak se odmilujte, nestojí za trápení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.