Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levne jidlo v centru Prahy

Od: verona odpovědí: 13 změna:
Dobry den, nevite o nejake restauraci/bistru, kde se da levne najist?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

000
07.10.22 21:24
hodnocení

12x

Velice pěkné. Tu veganskou restauraci bych snad ani nemusela, ale ty druhé dvě si zapamatuji. Stojí za to. A já, touba, jsem si myslela, že oběd v Praze by byl několikanásobně dražší. Teď už vím. A za ten tác se vůbec nestydím. Proč? Jaga.

hodnocení

3x

Pasáž Světozor vstup z Vodičkovy ulice hned vlevo dolů po schodech.Tam to bylo levné a chválené vždy.

Dnes jsem šel kolem.Na výběr tak 15 klasikých "českých" hotovek za 139,-.Nebo meníčko polévka/hl.chod/zákusek taky za 139,- s tím že hl.chod bude trochu menší.

Vypadá to tam opravdu jak v závodní jídelně v dobách největší slávy komunismu ale v centru myslím cenově bez konkurence.

nov

Jojo měl jsem chut na výpečky ale bohužel jsem pospíchal

hodnocení

2x

Onehdá jsem byl v Praze, Chrám Svatého Víta. Průvodkyně jsem se ptal, kam jítna oběd, poslala mne za chrám, do závodní jídelny do patra a byl jsem překvapen sortimentem i cenou.

Ale detaily místa si již nepamatuji.

doplněno 08.10.22 18:42:

Teď jsem si vzpomněl, že jsme byli i vedle muzea...taky ceny OK.

sev
hodnocení

2x

bydlim v centru - Havelska jidelna Mustek, jidelna P.plynarenske na Narodni, obecne fast foody na kazdem kroku, kvalitni je Bageterie Boulevard,jsou tu bistra na kebaby,pizzy...,nebo si koupit jidlo v supermarketu,ty jsoz tu vsude. Dhaba Beas se nevyplati, zdrazili,neni to syte,a jsou priplatky za nektera jidla (vse je na vahu). No a cinske restaurace na kazdem kroku

prik
hodnocení

1x

Pamatuji, ale je to již pár let, že u Staroměstského náměstí byla nějaká Česká jídelna. Vybral jsem si tam Krkovičku za 80 Kč.

Snad to bylo 10 deka. Kdo chtěl k tomu knedlík, připlatil si 30 Kč a kdo chtěl zelí tak dalších 30 Kč.

fram
hodnocení

1x

Šťastná hodinka ve vegetarian food u stanice Národní, naproti stříbrné gigantické pohyblivé hlavě Franze Kafky (skládající se / rozkládající) od Davida Černého. Od 8.00 večer vše za polovic. Večeře s polévkou i salátem. Voda s citronem nebo čaj vždy k jídlu zdarma.

lojza
hodnocení

0x
Zkuste La Degustation Bohême Bourgeoise.
Stačí jediná položka z menu aby se člověk od srdce zasmál.
Filtrovaná voda... 120 Kč 0,7l
palivetz

Podle hesla "hlad je převlečená žízeň" je to vlastně levná hospa. A kdo u tý flašky prosedí celou otvíračku, ušetří za svetry atd. A to se vyplatí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]