Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest hlavy - co na to?

Od: jajkaaa odpovědí: 8 změna:
Ahoj, uz delsi dobu me dost casto boli hlava. Vzdy v oblasti spanku. Pomohl vam na bolest hlavy horcik? A popr. kolik mg zvolit? Nebo jiny doplnek stravy?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím. Navštivte lékaře, aby se našla příčina, pokud Vás bolí hlava často. Třeba se jedná o migrenu a vhodné léčivo by Vám mohlo ulevit. Ale to musí posoudit lékař.

doplněno 07.10.22 21:57:

Řešte to se svým praktickým lékařem. Ten, v případě potřeby, Vám pak napíše žádanku k jinému odbornému lékaři na další vyšetření.

hodnocení

0x

Asi bude fajn si zjistit důvod těch bolestí. Mně pomohlo nechat si vytrhat zuby, to asi nechcete, že?

jajkaaa
hodnocení

To asi nee:))

hodnocení

0x

Co zkusit Valetol? Ale ne zrovna na lačno, dokáže rozbolet břuch. Hořčík mi absolutně nepomohl - akorát jsem dostal arytmii po ňom.

jajkaaa
hodnocení

Valetol je ale analgetikum, ne? Ja prave bych chtela bolesti hlavy predchazet…

jajkaaa
hodnocení

A na jakeho doktora se mam s bolesti hlavy obratit? Jsem z Brna, tak kdyby nekdo umel doporucit konkretne kam bych si mohla zajit?
liska5

liska5
hodnocení

0x

Když bolí oblast spánků, znamená to přetížený žaludek a žlučník. Chce to odlehčit stravu, více zeleniny a celozrnných potravin a vynechat těžká, tučná, smažená a kořeňená jídla a potraviny s konzervanty.. Masírujte si ty spánky. A více pijte mezi jídly nějaké ty čaje na trávení. Případně si nechte vyšetřit žlučník /sono/. Hořčík zklidní, brání vzniku kamenů v ledvinách i žlučníku, zlepšuje spánek, kvalitu tkání a více tělesných funkcí. Obecně ho máme málo, tak s ním nic nezkazíte. Ale ideální je ve stravě /kakao, banány, ořechy, vločky../.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]