Nejste přihlášen/a.
Zdravím,zajímá mě delší dobu jeden nešvar na parkovištích,kam jezdím nakupovat.Zdá se to jiný svět.Městské TS nechají zametat,kropit, shrabovat ~ nečistotu ve městech a jet kamkoliv do marketů je u obrubníků nános vajglů,který tam trvale přečkává "zázrak" :-/.
..jsem nekuřačka,totiž to vidím velmi kriticky,že něco takového nikoho netrápí.Kdo je za takový hnus zodpovědný? Děkuji ...
Dobrý den, to bude věc soukromého majitele pozemku (majitele supermarketu) a to "město" nebude (pokud si ten úklid majitel obchodu u "města" smluvně nedohodl). Zdravím!
Zodpovědný za ten hnus jsou prasata co ty vajgly odhazujou. Vzhledem k tomu že jde o veřejně přístupné prostory, tak by tam měl hlídkovat policajt a viníky lovit (když je čisto tak prémie, ulovený hříšník nafasuje pytel a uklidí všechno, když bordel tak bez prémií + přesčas a uklízet to sám). Jenže to by musely být správně nastavený zákony policajti místo kanclu v ulicích. Resp. strážníci.
Jinak zálezí čí to je a jestli uklízí sám nebo to má zajištěné jinak..
Tuhle jsem navrhovala městu i TS / v jednom mailu/, aby odstranili starou nefunkční lampu, ze které dole lezou dráty. Je asi 5 m od Billy ve svahu kousek za zastávkou. Prostě ostuda... Dostalo se mi odpovědi, že lampa není na pozemku města. Majitel Billa má schránku na připomínky zákazníků. Jsou to dva roky, co jsem jim tam napsala, ať to řeší. Dodnes nic!
Máme tu více hypermarketů a v pohodě, zato Billa má kolem sebe největší svinčík.
No právě,tak to je mazec,teď jsou noví radní,tak bych se mohla zeptat na Magistrátě a ti mě pošlou na TS a ti jak vím k Albert pha provozovatel vlastníků z Nizozemí.Když chci prý např. konkrétní jogurt ve skle,mám si napsat/volat na info,ale že je zarostlý obrubník parkoviště,rozhoduje kdo ...
Asi bych se ptala vedoucího prodejny. Třeba u nás na parkovišti u LIDLu auto vyvrátilo stromek i s tou kovovou ochrannou ohrádkou. Zaměstananci LIDLu šli hned ten vývrat postavit a vyvázat a označit to páskou, Druhý den už na tom pracovala technika. Zato kolem té Billy /v lázeňském městě!/ smetiště ve křoví i pod vozejkama v tom stání. Jestli to je o lidech? I když, říká se, že ryba smrdí od hlavy...
liska5
ona kdyby ta Billa byla třeba místo Kauflandu ve městě, tak by se museli víc starat. U nás si nemůžeme stěžovat, u všech nákupních center perfektně čisto.
liska5
já to tam znám jak svoje boty. Kaufland u koupaliště, Billa mezi Jeseníkem a Českou vsí. Proto jsem to napsala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.