Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda - noční inventura v Kauflandu

Od: tanitaa odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

přihlásila jsem se na noční brigádu - inventuru v Kauflandu.Nevím však kolik je mzda, na stránkách kde jsem vyplňovala formulář,jsem to nenašla.

Nemáte někdo zkušenost?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zikjasa*
hodnocení

0x

Zkušenost máme:formulář je jedna věc a smluva nebo dohoda další věc.Takhle to udělali dříve-60 kč na hod. hrubého s dohodou o prac.činnosti.Čistá mzda na konto.

chelsi*
hodnocení

0x

Měla jsi napsat dřív, než jsi se přihlásila, do kauflandu bych nestrčila nos, jejich zacházení se zaměstnanci je otřes, tedy aspoň, co já vím. Když trefíš na "super" ředitele, tak to stojí za to. Několik známých z kauflandu bylo na práškách, takže tak. Ale kde je to dnes lepší - v menších discountech, kde bude dobrá parta lidí a nebudou se navzájem pomlouvat a dělat si naschvály. Kaufland fakt stojí za to ;) Obzvlášť ten náš.

tanitaa

Nejde mi o práci na celý úvazek,chci jen si přivydělat.Tak tam ty dva dny noční vydržím.

Bydlím bohužel ve městě s vysokou nezaměstností a nemůžu si vybírat...práce tu prostě není

antara

Nenechte se rozhodit. Udělejte s úsměvem dvě, tři noční, vezměte svou zaslouženou odměnu a užívejte si. Hororové příběhy si pusťte na DVD. Co já znám lidí, kteří se povalují na pracáku ještě od minulého tisíciletí a všude v práci to pro ně není dost nóbl a všude jsou pro ně ostatní blci. Těchto asociálů si nevšímejte a zdaleka se jim vyhýbejte - jsou nebezpeční.

chelsi*

Ju, vím, ale co já vím, tak v Kauflandu si se ZCema moc nepářou... Já jen tak ;)

hodnocení

0x

Dcera chodila na inventury při studiích a měla podle hodin 600-700 za noc. Ještě dostali svačinu a pití zdarma. Je to 3 roky zpátky, tak nevím, jak je to teď. Ona za to byla ráda, vždy šla ráda, když ji zavolali. Je to asi v každém městě jiné.

lenka5303000
hodnocení

0x

Není čeho se bát, já chodím také na noční inventury do Kauflandu. Platí 70,- Kč na hod./je to na smlouvě/ a pokud vyplníte daňové prohlášení, tak neplatíte daň a pak je tato částka čistého. Už jdu po 4. a je to dobrý přivýdělek u nezaměstnaných, studentů nebo důchodců. S námi tedy zacházeli v Pcích zatím dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]