Nejste přihlášen/a.
Zo stylu vyjadrovania je jasne, ako sice tvrdis "chcem jednu na zvysok zivota", ale aj ked sa nespravas ako prvoplanovy prasak, zeny vycitia, ako vsetko merias len sexom. To bodovanie 9 / 10 a podobne, napriklad. A ked uz sme pri tom bodovani, zena sa snazi najst kvalitneho samca, co ty zjavne nie si. Rubes prilis vysoko a nemas co ponuknut. Nadrzanych chlapov ma kazda zena okolo plno.
Vyzaruje z teba na 100 metrov : chcem pretiahnut cokolvek, co ma vaginu, v tom je problem. Sposob, akym sa vyjadrujes o zenach ich degraduje na chodiaci kus masa s dierou.
Skus hladat v sebe pricinu, preco ti ide iba o sex a nehladas dlhoboby monogamny vztah.
Ako pisem vyssie, krasne zeny si mozu vyberat a nemas na ne. Zrejme si teraz vo veku, ked vekovo primerane pekne zeny sa chystaju zalozit si rodinu a vtedy prestavaju s diskotekovymi romanikmi a hladaju istotu.
To, ze nemas na pekne zeny nemyslim tak, ze ty si skaredy, pri vybere partnera na zalozenie rodiny im ide skor o schopnost uzivit rodinu, co znamena nejake dobre platene zamestnanie, vzdelanie a hlavne nesmies posobit dojmom, ze chces sex...
No nevím,
Přijde mi, že máte doslova tunelové vidění na sex a erotiku z toho co tu sdílíte ve vyprávění. Chápu, že každý tu míru má jinde, někdo vysoko, někdo nízkou až nulovou, ovšem i tak by to nemělo vést k tomu, aby Vám to doslova, zahltilo mozek. Oslovování na ulici většina žen bere jako "red-flag" či cat calling, neděláte podle mě dobře a vypadáte pak před ženami jak těžce horny jedinec, který jen hledá, kam by zasunul hadici.
Kámen úrazu bych viděl i v tomto, cituji Vás "V poslední době se mi taktéž stává že celkem často jsem s nějakou dívkou na rande a ona už na další jít nechce repsektive vychladne a už ani neodepisuje". Asi to bude mít nějaký důvod. Zkuste na to jít pragmaticky, zamyslete se, co je mohlo odradit. Nebyl jste třeba příliš hrr, neměl jste tendence příliš použít dvousmysly, lepit se na ty slečny jak chobotnice? Zajímal jste si o ty slečny komplexně včetně jejich zájmů, co mají rády a třeba jste na ně byl milý? Stálý vztah i včetně sexu stojí na více pilířích, a to jak třeba pragmatické / funkční, citové, tak i fyzické přitažlivosti.
Většinou kvalitní vztah nenajdete na ulici či na diskotéce (ano jde to, ale většinou z toho vzejde vzrůšo na jednu noc), ale spíše v zájmových kruzích (práce, škola, kroužky, zájmové skupiny, diskuzní fóra, volnočasové aktivity) a tam je i větší šance, že budete podobné povahy a nátury. Aneb jak praví přísloví "Vrána k vráně sedá". V mezičase, než se poštěstí, zkuste nahradit prázdný čas třeba sportem, přiučením se něčeho nového, zkuste být v práci třeba aktivnější a více ji upřednostnit, případně začněte se věnovat i jinému hobby, aby Vás status quo single tak nerozežíral a třeba díky to si rozšířil potenciální revír, kde oslovit ženy. Třeba v 2 z 3 mých vztahů to vzešlo ze stejných hobby jako prvotní pojítko
Naprosto upřímně, uberte plyn na sexualitě a více se o ty ženy zajímejte komplexně a ne jen jako na cíl Vašich sexuálních tužeb
"Slečno, nechtěla byste si zasouložit?"
"A pár facek už jste dostal?"
"Párkrát - ale taky jsem si několikrát slušně zasouložil."
Denny276, smích? Potvrzuji, že za mé lovecké sezóny asi před deseti a více lety to podle jedubabičky opravdu fungovalo, tak na pětadvacet úspěšných procent. Na facky nedošlo, jen na strohé odmítnutí...
Chyba je v tom, že Vy jste pohledný, hezký chlapec, ale děvčata, která o Vás mají zájem, jsou škaredá a tlustá. Svatá prostoto!
"Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit. Nevypadám já věru zle, zkrátka chlapec, jak má být."
Myslíte, že Vaše krása opravdu stačí ke vztahu? Že nic víc není potřeba?
Připadá mi, že chcete ženy jen na ukojení svého sexuálního chtíče. Z Vašeho psaní to pravdu tak vyznívá. Ale vztah je přitom i o mnoha dalších věcech, než o sexu. Vy se chováte, jako v další písničce: "Vyhrnu si rukávy, praštím s tebou do trávy." A o nic víc Vám nejde. Sex není všechno, měli byste si rozumět, mít podobné názory, prostě se chápat navzájem. Ale Vám jde jen a jen o to "zasunutí." A to je pro spokojený vztah hrozně málo.
Nejvíc přemýšlím o Vaší větě: UŽ SE ASI 5 ROKŮ ZABÝVÁM PICKU-UPEM NA ULICI. Jak se jím zabýváte? Opravujete ho, leštíte, udržujete? Nebo v něm bydlíte? Pokud ano, pochybuji, že byste do pick-upa na ulici sehnal slušnou dívku. A navíc na stálo. Budu ráda, když mi toho pick-upa vysvětlíte. Jaga.
Poulicny pickup znamena oslovit uplne neznamu zenu a dotiahnut to do fazy, ked mu da telefonne cislo, aby ju mohol pozvat na rande.
Asi se už nehodím do tohoto světa, dřív každé slovo znamenalo něco určitého. Žádné narážky či přetvářky. Salám byl salám, chleba byl chleba, škola byla škola. No a pick-up byla taková dodávková forma Favorita. Možná i Felicie. Proto jediná možnost, že se dotyčný zabývá Pick-upem pro mě byla, že se stará o toto auto. Do Prčic! Já už fakt nerozumím skoro ničemu. Proč se skrývat za různé kličky, když se člověk může vyjádřit přímo a srozumitelně? A česky. Bez nějakých narážek. Jaga.
Možná kdybys chtěl mít stálou partnerku, svoji holku na společné chvíle, výlety, kulturu i ten sex, že bys možná spíš uspěl, než se vnucovat na ulici s vidinou jedné noci.. Chce to mít nějakého koníčka, takovou zájmovou činnost, kde se vyskytují fajn holky. Kurzy, kroužky, oddíly, sbory, soubory, akce, koncerty, soutěže, exkurze, zájezdy, partu, co jezdí na tábory nebo lyžařské kurzy, jako instruktoři. Oslovuje Tě něco z toho?.. No a pak to chce být milej, pozornej, pohodovej a uplatnit smysl pro humor.
Ještě bych chtěla vědět, co to je holka 10/10, případně 9/10, atd. Co jsou ta čísla? To je známka kvality na kšeft?
Tie cisla su v termologii balicov, anglicky pickup-erov skore pre zensku krasu. Cize nieco ako suhrn tvare, zadku, prs atd. Nieco ako trh s dobytkom ...
Smankote neumíš si dat inzerát na nějakou seznamku i s fotkou?
Treba: pohledný perspektivní vyřízeny muž sportovním v nejlepších letech hledá prohlédnou milenku baculku je společným aktivitám...
Budeš níž 5 nabídek denně. Jojo musíš slevit z 10/10 na 5/10 noo... Ale to by tebe s VŠ nenapadlo ty si potrebujes honit ego na ulici, jenže ty ženské vyčistí tvou frustraci a stres a leknou se a zdrhnou... nemyslíš náhodou u rodičů? A kde to chceš s holkama dělat co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.