Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi nedaří najít ženu alespoň na sex

Od: daniel* odpovědí: 57 změna:
Zdravím,
Poslední 3 roky se mi nedaří sbalit žádnou ženu. Už se asi 5 roků zabývám pick-upem na ulici. Dříve se mi vždy podařilo sbalit nějakou průměrnou ženu právě oslovováním žen na ulici. Jenže v poslední době se mi to nedaří. Nedaří se mi ani na diskotékách, občas tam oslovím skoro všechny holky do kterých bych šel ale všechny mě stejně odmítnou a odcházím domů s prázdnou(jo někdy nějaká pusa v opilosti nebo spousta čísel na které ale už žádná nereaguje). Tím se dostávám k tomu že už jsem delší dobu nezažil takový ten sex s novou holkou který jsem vždycky s každdou nějakou dobu provozoval. Z toho jsem už dost sexuálně frustrovaný, neskutečně mi to chybí. V poslední době se mi taktéž stává že celkem často jsem s nějakou dívkou na rande a ona už na další jít nechce repsektive vychladne a už ani neodepisuje. Vůbec nedokážu pochopit co se v mém životě stalo že se to takto otočilo a ty ženský mi takto pokažde vychladnou. Jsem z toho už hodně zoufalý. Prakticky vůbec nevím kde jinde ty ženský balit, příjde mi že kdybych neoslovoval holky na ulici tak ani nemám kde vzít nějaké nové kontakty. Je to strašnej záhul na psychiku. Na ten sex nepotřebuju holku 10/10. Abych popsal sám sebe tak mám průměrnou výšku, lehce hubenější sportovnější postavu a jsem docela dost hezký ve tváři což beru u sebe spiš jako nevyhodu protože se většinou líbím hodně škaredým a tlustým holkám které mě moc nepřitahují. Stačila by mi nějaká průměrná. Proto se obracím na tuto poradnu. Kde může být problém. Já ty holky na ulici oslovovat ani nechci nebaví mě to ale vubec nevim jak bych se jinak s nějakou seznámil. Ono to je pořád o tom užívat si život jako single ale jak si ho chcete jako chlap užívat když vám extrémně chybí sex. Jít za prostitutkama to už jsem zkoušel, splní to účel. Jsem pak cca měsíc v klidu ale upřímně jsem z východní části Česka a tady nejsou ani žádné hezké prostitutky takže z toho má akorát pak člověk výčitky. Jako upřímně nikdy jsem nečekal že budu někdy takové služby vyhledávat ale už to bez toho nešlo. Ps. Bydlím ve větším městě. A dost na sobě makám po všech stránkách. Máte někdo nějaký tip co mám dělat, mně už to nepříjde normální? Nejradši bych si to hodil

57 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

11x
Seš povrchní a nemáš víc co nabídnout...

A nebo jsi povrchní.

break
Co tím myslíš?

Že neumíš česky.

break
Česky umím. Jen píšu tak, jak mluvím.
Hezky je, že máš takový starosti...

To nejsou starosti, jsi mě ukradenej, je to tvá vizitka. A nejen tvá, nejsi sám kdo przní češtinu.

hehe

mi ukradený, učitelko češtiny *smich*

elenazimova
hodnocení

8x
Vy jste sexuální loudil-zoufalec.Co se zoufalcem?Když k tomu přidám tu sebechválu a vyjadřování tak myslím,že nemáte co nabídnout.
Docela bych ráda viděla fotku.Ať vím co je to ta Vaše krása.

hodnocení

7x

Asi na Tebe prasklo, že jsi děvkař.

hodnocení

6x
Měl jsi napsat název otázky: "Proč se mi nedaří najít holku jen na sex"
Kouká ti z očí, že ti jde jen o sex.
Tam kde hledáš není zájem.
Kup si nějakou erotickou pomůcku pro pány.
daniel*
hodnocení

Věřte že já bych z celého srdce chtěl potkat už konečně krásnou ženu a strávit s ní zbytek života, s ženami jednám slušně. Příspěvek jsem takto napsal jelikož si osobně myslím že najít průměrnou ženu na sex je daleko jednodušší než se snažit sbalit ženy 8,9,10/10 které bych chtěl na vztah.

Zo stylu vyjadrovania je jasne, ako sice tvrdis "chcem jednu na zvysok zivota", ale aj ked sa nespravas ako prvoplanovy prasak, zeny vycitia, ako vsetko merias len sexom. To bodovanie 9 / 10 a podobne, napriklad. A ked uz sme pri tom bodovani, zena sa snazi najst kvalitneho samca, co ty zjavne nie si. Rubes prilis vysoko a nemas co ponuknut. Nadrzanych chlapov ma kazda zena okolo plno.

daniel*
hodnocení

Děkuji za tyto tvrdé zpětné vazby. Přijímám to co jste napsali. Napište mi prosím ale co jsou to ty hodnoty co kvalitní samec dokáže nabídnout? Já sám za sebe mohu nabídnout ženě jen lásku, skvělý sex a oporu, co teda musím mít ještě navíc aby se mi podařilo zaujmout nějakou průměrně hezkou?

hodnocení

6x

Vyzaruje z teba na 100 metrov : chcem pretiahnut cokolvek, co ma vaginu, v tom je problem. Sposob, akym sa vyjadrujes o zenach ich degraduje na chodiaci kus masa s dierou.

Skus hladat v sebe pricinu, preco ti ide iba o sex a nehladas dlhoboby monogamny vztah.

daniel*
hodnocení

Primárně chci vztah dlouhodobý, do toho jsem však ochoten jít jen s krásnou ženou. Jelikož mi teď ale nejvíce ze všeho chybí sex a nejsem schopen bez něho fungovat tak oslovuji i průměrné ženy, o ty není až takový zájem a mám zde větší šanci. Klidně bych s takovou ženou šel i do vztahu ale mám obavy že by to dlouho nevydrželo a já nechci žádnou takto po delší době zranit.

Ako pisem vyssie, krasne zeny si mozu vyberat a nemas na ne. Zrejme si teraz vo veku, ked vekovo primerane pekne zeny sa chystaju zalozit si rodinu a vtedy prestavaju s diskotekovymi romanikmi a hladaju istotu.

To, ze nemas na pekne zeny nemyslim tak, ze ty si skaredy, pri vybere partnera na zalozenie rodiny im ide skor o schopnost uzivit rodinu, co znamena nejake dobre platene zamestnanie, vzdelanie a hlavne nesmies posobit dojmom, ze chces sex...

daniel*
hodnocení

Je mi 28, mám vysokou školu v perspektivním oboru, hezky se oblékám. Snažím se o ženy ve věku 19-31 let. Většina žen je spíše ve věku 19-24. Rodinu asi zakládat zatím nechtějí, já ještě také ne. O tom se ale s ženou na rande nebavím. Nemají šanci poznat jestli vydělávám 30 nebo 70 čistého. Na rande taktéž nemluvím přímo o sexu. Vždycky vychladnou a já nevím kde je ten problém.
Co kamarádi, kamarádky? Snad žijete v nějaké sociální bublině a chodíte mezi lidi? Tam člověk většinou potká lidi podobného smýšlení a s podobnými zájmy. Nebo např. v práci?

Asi je nedokážete dostatečně něčím nadchnout, aby měly zájem o další setkání.

liska5

Nadchnout ani ne, ale něco z něj vyzařuje, co slečny odradí..

hodnocení

5x
Protože moc tlačíte na pilu. Nehledejte, nechte to uležet, věnujte se svým zájmům a ona se objeví, až to nebudete čekat.

hodnocení

5x

Nedá mi to ale musím. Sorry ale jste trapák a neschopák v jedné osobě. Na čele to máte napsáno a proto na vás ženy a dívky s... ignorují!

hodnocení

4x
Ked citam tvoje pismena tak si obycajny sebec!chyba ti pokora…pry iba s krasnou zenou na cely zivot…kde ty beries vlastne odvahu pisat ze zena je podprumerna?kazda zena ma svoje čaro!iba taky blbci ako ty to delia kto je aky!podla tvojho spravania ja byt zena ani kolo by som o teba neoprel

hodnocení

3x

Ženy se dnes nenechají zneužívat tak snadno jako před 10 nebo 20 lety :). Moje rada je: Jednej s ženami slušně a na rovinu, pak si tě možná začnou trochu vážit.

hodnocení

2x

No nevím,

Přijde mi, že máte doslova tunelové vidění na sex a erotiku z toho co tu sdílíte ve vyprávění. Chápu, že každý tu míru má jinde, někdo vysoko, někdo nízkou až nulovou, ovšem i tak by to nemělo vést k tomu, aby Vám to doslova, zahltilo mozek. Oslovování na ulici většina žen bere jako "red-flag" či cat calling, neděláte podle mě dobře a vypadáte pak před ženami jak těžce horny jedinec, který jen hledá, kam by zasunul hadici.

Kámen úrazu bych viděl i v tomto, cituji Vás "V poslední době se mi taktéž stává že celkem často jsem s nějakou dívkou na rande a ona už na další jít nechce repsektive vychladne a už ani neodepisuje". Asi to bude mít nějaký důvod. Zkuste na to jít pragmaticky, zamyslete se, co je mohlo odradit. Nebyl jste třeba příliš hrr, neměl jste tendence příliš použít dvousmysly, lepit se na ty slečny jak chobotnice? Zajímal jste si o ty slečny komplexně včetně jejich zájmů, co mají rády a třeba jste na ně byl milý? Stálý vztah i včetně sexu stojí na více pilířích, a to jak třeba pragmatické / funkční, citové, tak i fyzické přitažlivosti.

Většinou kvalitní vztah nenajdete na ulici či na diskotéce (ano jde to, ale většinou z toho vzejde vzrůšo na jednu noc), ale spíše v zájmových kruzích (práce, škola, kroužky, zájmové skupiny, diskuzní fóra, volnočasové aktivity) a tam je i větší šance, že budete podobné povahy a nátury. Aneb jak praví přísloví "Vrána k vráně sedá". V mezičase, než se poštěstí, zkuste nahradit prázdný čas třeba sportem, přiučením se něčeho nového, zkuste být v práci třeba aktivnější a více ji upřednostnit, případně začněte se věnovat i jinému hobby, aby Vás status quo single tak nerozežíral a třeba díky to si rozšířil potenciální revír, kde oslovit ženy. Třeba v 2 z 3 mých vztahů to vzešlo ze stejných hobby jako prvotní pojítko

Naprosto upřímně, uberte plyn na sexualitě a více se o ty ženy zajímejte komplexně a ne jen jako na cíl Vašich sexuálních tužeb ;)

hodnocení

2x
Ty jsi zamrzl mentálně někde v 18.. nemáš už ty holky čím oslovit. Navíc pokud lovíš pravidelně, budeš profláklej loudil. Najdi si nějaké zájmy, koníčky a hlavně potřebuješ dospět. Jinak na tvoji otázku ti nejlépe odpovědi průměrné osmičky, proč jsi je nezaujal.

hodnocení

2x
Z Vašeho vyjadřování zde bych se s Vámi fakt nevyspala. Co že zoufalým chlapem,ze kterého frustrace stříká na dálku? Možná by to chtělo se malinko zamyslet. Pokud se podobně vyjadřujete před ženami, které balíte, tak se nesmíte divit. Mě osobně je celkem fuk,jak kluk vypadá, ale musí mě zaujmout. Čímkoliv. Ale jak na mi nesedne na první dojem,tak má prostě smůlu i kdyby se snažil sebevíc. Když nechám tohle stranou - jak ty holky balíte? Není špatně chtít holku jenom na sex, ale musí to vědět hned,pak reaguje jinak.

"Slečno, nechtěla byste si zasouložit?"

"A pár facek už jste dostal?"

"Párkrát - ale taky jsem si několikrát slušně zasouložil."

07.10.22 20:07
*smich* *smich* *smich*

Denny276, smích? Potvrzuji, že za mé lovecké sezóny asi před deseti a více lety to podle jedubabičky opravdu fungovalo, tak na pětadvacet úspěšných procent. Na facky nedošlo, jen na strohé odmítnutí...:-D

@berger věřím Vám. Jen jsem si vzpomněla na své mládí a na balící hlášky, které kluci používali. Nikdy jsem nebyla upjatá a musím uznat, že nápaditost kluků neznala mezí *smich* Jinak - gratuluji k úspěchům *smich* V nějaké diskuzi zde, jste měl ohledně sexu stejný názor jako já, takže jsem jen ohodnotila bodem,jinak bych napsala předem totožnou odpověď,jako byla ta Vaše. Týkalo se to milenek ;)

tebi
hodnocení

2x
Tak si to shrňme - já, já,já hledám krásnou holku na vztah, nebo průměrnou na sex, jsem hezký, a nemůžu nikoho sbalit- nic víc jsem se z těch prázdných vět nedozvěděla:)Nic mě nezaujalo, kromě laciného sexu nenabízíš nic, proto tě všechny přehlížejí...

ltz
hodnocení

2x
Tak ostych nemáte, ženy oslovite, ale asi ne tím správným způsobem. V očích žen muzete působít jako slon v porcelánu. Sám píšete, že jste se seznámil s více ženami /pouzivate rád výraz zenske/, ale ty že následně vychladnuly a dále se vám již neozvaly. Chyba nebude v těch ženách, ale někde ve vás. V komunikaci, v chování. Něčím můžete lézt na nervy i když jste dle vás jinak pohledný.

hodnocení

1x

Skus napisat, kolko mas rokov, aku skolu, zamestnanie / podnikanie a aky mesacny cisty prijem. Ci byvas sam alebo u rodicov.

hodnocení

1x
Prostě ty holky nejsou blbý a poznají, že jsi jen promiň mi ten výraz "slizoun" co jde jen a jen po sexu...To je těžký... Máš moooc veliký nároky a jsi přežranej sexem a ženskýma.. Budeš muset na čas dělat taky něco jinýho, než jen hledat kam bys ho strčil..
daniel*
hodnocení

To máte pravdu, u spousty žen jsem se na rande provalil tím že mi doslova svítí oči a mám extrémně velké zorničky. Neumím to skrýt, když se mi nějaká žena hodně líbí. A ony to z toho poznaj. Nejradši bych to s nima hnedka dělal.
ocko

Tak si vem tlumení nebo brejle...

hodnocení

1x

Mohl bys to vydat jako literární příběh pro poučení mladším. Kterak sexuální loudil u prostitutek skončil.

ahoj*
hodnocení

1x

žena na sex je přece prostitutka a pokud na ni nemáš holt zbývá jen ruční práce

hodnocení

1x

Chyba je v tom, že Vy jste pohledný, hezký chlapec, ale děvčata, která o Vás mají zájem, jsou škaredá a tlustá. Svatá prostoto!

"Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit. Nevypadám já věru zle, zkrátka chlapec, jak má být."*smich2*

Myslíte, že Vaše krása opravdu stačí ke vztahu? Že nic víc není potřeba?

Připadá mi, že chcete ženy jen na ukojení svého sexuálního chtíče. Z Vašeho psaní to pravdu tak vyznívá. Ale vztah je přitom i o mnoha dalších věcech, než o sexu. Vy se chováte, jako v další písničce: "Vyhrnu si rukávy, praštím s tebou do trávy." A o nic víc Vám nejde. Sex není všechno, měli byste si rozumět, mít podobné názory, prostě se chápat navzájem. Ale Vám jde jen a jen o to "zasunutí." A to je pro spokojený vztah hrozně málo.

Nejvíc přemýšlím o Vaší větě: UŽ SE ASI 5 ROKŮ ZABÝVÁM PICKU-UPEM NA ULICI. Jak se jím zabýváte? Opravujete ho, leštíte, udržujete? Nebo v něm bydlíte? Pokud ano, pochybuji, že byste do pick-upa na ulici sehnal slušnou dívku. A navíc na stálo. Budu ráda, když mi toho pick-upa vysvětlíte. Jaga.

slovnik

Překlad: sbalit (expr.) ( partnera ) koho pick up

Poulicny pickup znamena oslovit uplne neznamu zenu a dotiahnut to do fazy, ked mu da telefonne cislo, aby ju mohol pozvat na rande.

Asi se už nehodím do tohoto světa, dřív každé slovo znamenalo něco určitého. Žádné narážky či přetvářky. Salám byl salám, chleba byl chleba, škola byla škola. No a pick-up byla taková dodávková forma Favorita. Možná i Felicie. Proto jediná možnost, že se dotyčný zabývá Pick-upem pro mě byla, že se stará o toto auto. Do Prčic! Já už fakt nerozumím skoro ničemu. Proč se skrývat za různé kličky, když se člověk může vyjádřit přímo a srozumitelně? A česky. Bez nějakých narážek. *bzum*Jaga.

hodnocení

1x

Protože málokterá žena chce být jen na sex.

aguri
hodnocení

1x

Vy jste buďto strašně povrchní člověk, nebo prostě úplný debil xd.

liska5
hodnocení

0x

Možná kdybys chtěl mít stálou partnerku, svoji holku na společné chvíle, výlety, kulturu i ten sex, že bys možná spíš uspěl, než se vnucovat na ulici s vidinou jedné noci.. Chce to mít nějakého koníčka, takovou zájmovou činnost, kde se vyskytují fajn holky. Kurzy, kroužky, oddíly, sbory, soubory, akce, koncerty, soutěže, exkurze, zájezdy, partu, co jezdí na tábory nebo lyžařské kurzy, jako instruktoři. Oslovuje Tě něco z toho?.. No a pak to chce být milej, pozornej, pohodovej a uplatnit smysl pro humor.

to je zbytečné ...) on má ego 2 km před sebou ...))asi tak

liska5

Ještě bych chtěla vědět, co to je holka 10/10, případně 9/10, atd. Co jsou ta čísla? To je známka kvality na kšeft?

Tie cisla su v termologii balicov, anglicky pickup-erov skore pre zensku krasu. Cize nieco ako suhrn tvare, zadku, prs atd. Nieco ako trh s dobytkom ...

elenazimova
Peter...Obchod s dobytkem...jak to mám chápat?Ten dobytek jsou ženy nebo ti "obchodníci"?

Dobytok su pre autora otazky zeny a on sam je tiez pekny dobytok.

elenazimova
Peter...myslím,že není dobytek.Je to jen chudák co loudí.

ocko
hodnocení

0x

Smankote neumíš si dat inzerát na nějakou seznamku i s fotkou?

Treba: pohledný perspektivní vyřízeny muž sportovním v nejlepších letech hledá prohlédnou milenku baculku je společným aktivitám...

Budeš níž 5 nabídek denně. Jojo musíš slevit z 10/10 na 5/10 noo... Ale to by tebe s VŠ nenapadlo ty si potrebujes honit ego na ulici, jenže ty ženské vyčistí tvou frustraci a stres a leknou se a zdrhnou... nemyslíš náhodou u rodičů? A kde to chceš s holkama dělat co?

elenazimova
Jde o to,jestli si perspektivní a krásný nepřipadá pouze sám.To,že o něj mají zájem většinou korpulentní ženy (nejspíš ty o které také není tolik zájem) mluví samo za sebe.

Tak ono vlastne je to pravda, kazdy moze vyberat na skale 1 .. 10 len umerne tomu, kde ho na tej skale vidia ini.

vernon
hodnocení

0x
Rozesmálo mne to bodování. Ty musíš být fakt sexuální deprivant...

etana*
hodnocení

0x

Vždyť si z nás dělá srandu. Copak by mladý chlap psal na poradnu, kde se scházejí spíš starší až staří lidé, aby se poradil, jak sbalit krasavici do postele? Leda by si myslel, že mu nabídnete vnučku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]