Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s digitalizací map KN a s tím, že vám v mapách chybí kus stavby, kterou někdy kdysi dávno vaši předci postavili (ne historická stavba, ale normální letitý přízemní RD) a nikdo to nikam nezaznamenal.
Aktuálně: budu mít vyhotoveno geo měření s odsouhlasením KN, pak prý následuje stavení úřad (již při zaměřování digitalizace jsme obdrženli formulář), a pak zase KN.
Ptám se tedy co na stavebním - podám formulář, předložím geo mapy a dál? To už je celé? (jestli máte opravdu někdo zkušenost, prosím doplňujte informace i s cca financemi ...)
Děkuji
St.
Pokud to nějaký Váš předek postavil a nenechal vložit do kastru, tak to budete muset napravit.
Budeme předpokládat, že se nejedná o černou stavbu. Pokud se o černou stavbu jedná...bude to asi podstatně složitější.
Pak si asi budete muset od geodeta nechat zpracovat geometrák a vložit do katastru.
No, tuhle fázi už mám, jak píšu shora, ale co na tom stavebním úřadu...? Kdyby to bylo jen jak říkáte, znamenalo by to pro mě hotovo, ale jak píšu, při digitalizaci mě dali formulář na stavební.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.