Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na jak dlouho se odmlcet?

Od: george odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
pokusím se tento dotaz co nejvíc zkrátit. Jedná se o mě (23) a jednu holku (20). Oslovil jsem ji, vzal si na ni kontakt a napsal jsem ji. Původně mi napsala, že teď nějak na seznamování nemá náladu, tak jsem to nehrotil a psal si s ní normálně. Nakonec se jí to líbilo a sama navrhla, že se můžeme sejít. Schůzka byla fajn. Dokonce mi na konci řekla, že to je se mnou na dobré cestě. Mimo jiné se ptala kolik jsem měl partnerek.
Nicméně schůzka byla asi fajn, protože jsem u povídání navrhl, že bychom mohli příště zajít do kina a sotva co jsem přišel domů, asi hodinu od skončení schůzky mi napsala, že do kina půjde se mnou rána. Do kina jsme šli o dva dny později.
Mimo jiné jsem se pokusil ji chytit za ruku v tom kině, což vydržela asi 5 minut, pak se jakože napila a ruce dala do takový ty uzavřený polohy, už jsem nic nezkoušel, ale zbytek byl fajn a dokonce jsme se předběžně domluvili, že se uvidíme tento čtvrtek.
Letmo jsem si i napsali, já na to moc nejsem. Dneska jsem ji poslal básničku, takovou trošku romatickou ale ne nějakou zamilovanou slaďárnu. A ona mi napsala, že jako strašně se mnou ráda tráví čas a že si rozumíme, ale zároveň ji připomínám nejlepšího kamaráda, kterého miluje jako svého bratra ale vztah s ním byl příšernej a že nemám tlačit na pilu a nespěchat, protože poslední co ted potřebuje je vážnej vztah. Jako WTF? Tak ona mi na první schůzce řekne, že to je na dobré cestě a mně bude říkat, že nemám spěchat?
Já ji napsal, ať mě nesrovnává s nejlepším kamarádem, že ona říkala, že to je na dobré cestě a že to cítím stejně, ale zároveň vím, že taková cesta budování vztahu je dlouhá, že nebudu tlačit na pilu ale zároveň nechci skončit jako kamarád kterého bude milovat jako svého bratra, opravdu ne.
Dala mi zobrazeno a zatím mi neodpověděla. Potřebuju radu. Říkal jsem si, že ji nechám být a počkám až odpoví. Jsme předběžně domluvení, že bychom se viděli ve čtvrtek. Nejdřív jsem si říkal, že pokud by se neozvala, tak bych ji ve středu napsal, jestli se uvidíme nebo ne. Pak si ale říkám, jestli to není doprošování se, jestli si nemám stát za svým, vyložil jsem karty na stůl a teď se odmlčím dokud se neozve.
Ty sympatie jsou vzájemný o tom nemám pochyb ať u pocitově, tak i z toho, že mi napsala, že se mnou ráda tráví čas a že si rozumíme a že jí to se mnou baví. Tak nevím co ji přeletělo přes nos, jestli se lekla toho chycení za ruky a tou básničkou už jsem to jen dorazil. Ale zase konec druhého rande skončil obejmutím stejně jako první. Což mě dost zklamalo. Já moc vztahů neměl, ale vždycky to skončilo - líbání na druhým rande, sex na čtvrtým. Samozřejmě to každá může mít jinak. Já nevím co teď? Kamarádka říká, že mám od ní dát ruce pryč a oba dva kamarádi mi zase říkají že ji úplně zahazovat nemám. Mám v tom zmatek.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

koralina
hodnocení

5x
Ahoj, myslím, že tě bere jen jako kámoše. Může ji s tebou být hezky atd, ale asi z její strany chybí chemie.. Tedy tak to přijde mě. Čím víc se budeš snažit, tím menší bude mít zájem.

hodnocení

2x
Za mě je to ztráta času se dále snažit. Holce jste určitě sympatický a nejspíš se jí i líbite, proto tomu chtěla dát šanci, ale asi tam z její strany chybí ta chemie, bez které to nejde. Ta tam buď je okamžitě nebo vůbec.
Ještě větším snažením budete akorát více otravnější, lepší je to prostě ukončit, hledat jinde. Taky je možné, že ztráta vašeho zájmu může ještě nakonec probudit její zájem a třeba nakonec přijde sama (ale moc bych no nespolehal).

hodnocení

2x

Odmlcat sa na trvalo, z toho nic nebude. Tie jej reci su uplne jasne. Kamoska vam spravne prelozila zensku rec vasho objektu zaujmu : sexualne z toho nikdy nic nebude.

No a pokial budete super slusnak a vyvarujte sa aj toho drzania za ruku, tak bude s vami travit v pohode cas, kym sa nenajde nejaky chlap, ktoremu da na druhom rande (aby nasledne o pol roka plakala, aby to je hajzel).

Vy podla vlastnych slov nemate nejaky extra problem zbalit slecnu a mat s nou sex, cize hladajte inde, tam, kde to pojde tak, ako pri doterajsich uspechoch.

id
hodnocení

2x
Ptáte se na jak dlouho se odmlčet? Odpověď, na furt.

hodnocení

2x

Jasně, otevřeně, opakovaně a slušně dala najevo, že nemá zájem. Další kontaktování by bylo možné chápat jako natvrdlost a obtěžování.

hodnocení

1x

Z toho vyprávění tam vidím dva problémy

Ona) Obávám se, že slečna nemá vypořádanou minulost a de facto šlape na brzdu i plyn současně. Asi k Tobě má nějaké sympatie, ale vzpomínky na minulý vztah ať už negativní, či pozitivní, že by se k němu chtěla vrátit, působí ve výsledku to, že současně chce i nechce být s Tebou. Chtěla by možná i jít do vztahu, ale nevypořádaná minulost s jejím bývalým do toho háže vidle, proto ty zmínky i to že jí připomínáš dotyčného kamaráda a zmatkovité chování, kde popírá sama sebe. I kdyby přeci jen jste vstoupili do vztahu, tak by její nevyřešená minulost kazila vztah a asi by Ti v tomto dříve nebo později došla trpělivost.

Ty) Na druhou stranu na Tvé straně mi nepřijde úplně ideální dělat z randění "dostihy", tady už mi přijde, že to brzké chytání za ruce a básně tak brzo působí spíše komicky a některé slečny si to mohou vyložit jako "red-flag". Zvolni, naopak dá Ti to více manipulačního prostoru poznat dotyčnou. Dotyčné též dáš tímto prostor aby si Tě "očuchala" a třeba jsi mohl zavčas z toho v klidu a míru vystoupit, když usoudíš, že je to TCN (tudy cesta nevede), anebo naopak v happy day scénáři snížíš pravděpodobnost, že za pár týdnů se rozejdete.

A jak vyřešit Tvoji aktuální situaci? Místo odmlčení bych volil taktiku vyložit karty a mít "deep talk" v tom duchu, že si vážíš toho, že ty poslední srazy byly fajn a potěšilo Tě, že se jí to líbilo, ale také chápeš, že třeba nejspíše nemá dořešenou minulost a bylo by i vůči ní korektní jí nechat čas si s tím udělat pořádky a že nechceš jí v tom ještě dělat větší guláš a také uznáš, že jsi možná moc tlačil na pilu a spěchal na vztah. Řekneš jí tím, že vztah za těchto okolností nechceš, přiznáš svoje chyby, na druhou stranu odejdeš s čistým štítem a dáš jí zpětnou vazbu, takže si pomůžete tímto navzájem. ;)

Len toto NIE ! Ziadne "deep talky" ! To je presne cesta, ktorou zo seba spravi uplneho debila. Pokecat si mozu manzelia s hypotekou na dom a dvoma malymi deti, ked maju krizu, nie nezadani mladi ludia bez zavazkov. Nejde to? Preco to lamat cez koleno, slecien je plny svet a mlady pan nebude skaredy ani hanblivy, ak uz nejake slecny zbalil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]