Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paralen a kafe

Od: lizza odpovědí: 8 změna:
Dobry den, rano mi nebylo dobre, dala jsem si paralen a potom jeste kafe. Kafe jinak nikdy nepiju, ale dnes jsem si ho vyjimecne dala, protoze jsem byla unavena. Ted asi po hodine se mi zda, ze je mi jeste hur, jsem uplne takova neklidna, boli me cele telo. Myslite, ze to muze byt tou kombinaci nebo ne?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Tohle bude něco jiného, já paralen zapíjím kafem normálně. Prostě se nemoc projevila naplno

hodnocení

2x

Zbytečně se takhle pozorujete. Buď si lehněte na gauč pod deku k televizi nebo začněte něco dělat. Klidně vymyjte kredenc nebo okna. Uvidíte, jak se vám uleví.

hodnocení

1x

Já si běžně dám ranní léky a za chvíli na to kafe, protože nesnídám. Nikdy mi nic není. Ale káva zřejmě zesiluje účinek léků.

hodnocení

0x

Kombinace paralen - kafe za tourčitě nemůže. Kupte si v lékárně test na covid, už zase řádí.

lizza
hodnocení

Protoze je mi proste divne, ze je mi dobre, necitim, ze by mi zacinala viroza nebo covid, jen me strasne boli cele telo

hodnocení

0x

Odpočívej a uvidíš zítra :)

111®
hodnocení

0x
Sestřenici také bolelo celé tělo a covid

tomaso
hodnocení

0x
Ne, různé ty vylepšené paralely mají v sobě taky kofein.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]