Nejste přihlášen/a.
duch 02.10.22 18:49 [nahlásit]
Někdo to potřebuje třeba jako doklad příjmu (např.alimenty)
Nevím jak kde,ale u nás na úřadě byste s tímto okopírovaým cárem papíru nepochodit.Jsou jich takto natištěny tisíce a jen je jiná částka ,jméno a datum.U nás jako oficiální doklad vyžadují originální dokument vystavený na OSSZ (ČSSZ).Vystaví ho zdarma na počkání s origo.razítkem a podpisem.
Také typuji na selhání pošty. V našem okolí všem oznámení přišlo, jenom kamarádce ne, bydlí nedaleko, ale jakmile je na poště nová listonoška, hned jim přestane chodit pošta. Ale zvýšený důchod jí chodí.
letošní první oznámení moje dostala a já ne. druhé navýšení já s předstihem a moje až po první "výplatě tedy s opožděním .Kolega který se se mnou dohadoval, že to MUSÍM dostat to druhé oznámení také doposud nedostal!
Kde je chyba je mi u zadní části těla. kde se neříká zádům záda-podstatné je pak pro mne navýšení příchozí částky na účet !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.