Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vydání nové karty od KB

Od: jarin* odpovědí: 6 změna:

Zdravíčko,

mám dotaz. Mám účet u Komerčky u kterého mám dvě karty, jednu obyčejnou a druhou zlatou, kterou mám do konce příštího roku zdarma. Tu obyčejnou kartu bych potřeboval vydat novou aby měla nový datum platnosti a nový CVC kód.

Paní na přepážce jsem řekl, že bych to tak potřeboval udělat, starou zničit, vydat novou a ona po mě chtěla 200Kč. Což mi příjde trochu jako zlodějna, tak jsem řekl, že si to rozmyslím.

Je nějaká možnost, když příjdu a řeknu, že jsem tu kartu ZTRATIL a potřebuji novou, že mi ji vydají zdarma? Případně kdybych kartu zrušil bez náhrady a používal zatím pouze tu Zlatou (vybírat a platit s ní jde taky) a na konci příštího roku bych požádal, že chci tu která se k účtu běžně vydává, dají mi ji bez poplatku?

Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

johnyy
hodnocení

7x
A to budete radši čekat rok, než dát jenom 200 Kč..?

hodnocení

4x
Je úsměvné pozorovat, co je někdo schopen vymýšlet pro 200kč/3roky u komerčky, kde následně ve službách ochotně zaplatí i za dobrý den... Jinak k otázce - vydání karty je u kb zpoolatněno a je úplně jedno s jakým důvodem přijdete o kartu žádat.

hodnocení

1x

Samozřejmě můžete přejít k jiné bance, pokud Vás tolik irituje přístup Komerčky, je možné, že někde Vám dají tu kartu levněji. Ale upřimně - ztratil jste kartu, což je evidentně Vaše chyba. Bude Vás stát dvě stovky, což mi zase nepřijde tak zdrcující, že?

hodnocení

1x

Ak ste kvoli vlastnej blbosti niekde zadali udaje o karte a nasledne ju museli blokovat, tak uhradite dan z blbosti.

Banka nie je charita a vydanie karty nieco stoji.

hodnocení

0x

KB neposkytuje Virtuální kartu, jako ČS? Tam si jich můžete zdarma vygenerovat více, sice nebude fyzicky existovat, ale to většině klientů nevadí...

ben®

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]