Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,
mám dotaz. Mám účet u Komerčky u kterého mám dvě karty, jednu obyčejnou a druhou zlatou, kterou mám do konce příštího roku zdarma. Tu obyčejnou kartu bych potřeboval vydat novou aby měla nový datum platnosti a nový CVC kód.
Paní na přepážce jsem řekl, že bych to tak potřeboval udělat, starou zničit, vydat novou a ona po mě chtěla 200Kč. Což mi příjde trochu jako zlodějna, tak jsem řekl, že si to rozmyslím.
Je nějaká možnost, když příjdu a řeknu, že jsem tu kartu ZTRATIL a potřebuji novou, že mi ji vydají zdarma? Případně kdybych kartu zrušil bez náhrady a používal zatím pouze tu Zlatou (vybírat a platit s ní jde taky) a na konci příštího roku bych požádal, že chci tu která se k účtu běžně vydává, dají mi ji bez poplatku?
Děkuji za odpověď.
KB neposkytuje Virtuální kartu, jako ČS? Tam si jich můžete zdarma vygenerovat více, sice nebude fyzicky existovat, ale to většině klientů nevadí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.