Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možno užívání bylinek při AD?

Od: honza58 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, mám napsaný od psychiatra lék SERTRALIN ACTAVIS 50 MG.Před pár dny jsem si to zkoušel nasadit, vzal jsem si ráno půl tablety a v noci jsem pociťoval ještě horší ty arytmie srdce, bylo to šílené, takže jsem vůbec nespal. Ale dnes tomu dám druhou šanci, takže jsem si vzal půlku prášku.Chtěl bych se zeptat, můžu užívat zároveň při těchto AD tinkturu ostropestřce mariánského a tinkturu směs bylin na ledviny (Směs celíku zlatobýlu, přesličky rolní a rdesna ptačího). Ještě bych rád pil ledvinový čaj, složení: Celík zlatobýl květ s natí 50 %, Přeslička rolní nať 17 %, Rdesno ptačí nať 17 %, Rdesno blešník nať 16 %. K tomu ještě MedPharma Omega 3-6-9.Děkuji moc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Prosím můžete mi poradit, jestli můžu užívat ostropestřec mariánský když beru ráno 2tablety Setralin Actavis 100mg na depresi. Děkuji

Na dotaz odpovídáMgr. Barbora Jedličková

Dobrý den,

ano, můžete. Dosud nebyly nalezeny žádné interakce mezi sertralinem a ostropestřcem.

S pozdravem

Barbora Jedličková
---------
Ty bylinky na ledviny také můžete.
Nač prosím vás ten Sertralin používáte?
Pokud máte úzkosti, tak ty se léčí i bez léků,přírodní cestou.
V prvé řadě je nutné si uvědomit, z čeho plynou a posléze si vše nechat urovnat v hlavě.
Také si kupte Hořčík, ten je velice důležitý.

honza58
hodnocení

Dobrý den, děkuji Vám.

Přírodní cestou jsem toho tolik zkusil, mohl bych to s Vámi probrat?
Nevím, jestli vydržím u těch AD, nežádoucí účinky mě dost odrazují.
Mohl bych Vás nějak kontaktovat?

Děkuji

Můžete mne kontaktovat.
Není problém, pokud se zde zaregitrujete.
Zabere to chviličku, potom si můžeme napsat zde vnitřní poštou.

hodnocení

0x
Zeptala bych se lékaře. Jinak sertralin je nejblbejsi ad,jaké znám. Měla jsem ho na depresi a nejenže nepomáhal,ba to bylo ještě horší. A to těch ad znám hodně. Psychoterapii máte? Podle mě pokud máte jen úzkosti bez hlubší deprese,tak je to lepší řešení,než ad. Já bohužel musím na deprese. A ad mají různé vedlejší efekty,mj.i váhový přírůstek. Začátky braní jsou nejhorší,pak se to ustáli. Ale sertralin bych fakt nikomu nedoporučila. Poraďte se s lékařem
Copak si pacient může vybírat a říkat doktorce, jaké chce léky?
Sertralin beru a problém s ním nemám. Jinak svojí doktorce určitě nic diktovat nemůžu. Ta mi ani nezvedá telefon, když bych potřebovala změnit léky.
Diktovat určitě ne,ale dohodnout se na změně léků,pokud mi stávající nevyhovuje,ano. Máte špatného psychiatra,když Vám ani nevezme telefon

hodnocení

0x
Dobrý den, ano můžete. Problém by mohl nastat třeba u třezalky... momentálně máte vedlejší účinky léků, které by měly odeznít. Pokud máte nějaké pochyby, řešte je i se svým lékařem, ten Vás zná a ví toho o Vás více než my... Doporučuji si k lékům sehnat i kvalitní psychoterapii, která Vám také může velmi významně pomoci. Držte se. S AD mám zkušenosti, tak klidně napište. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]