Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvládání stresových situací a problém s agresí

Od: xzanyx odpovědí: 9 změna:
Zdravím. Posledních pár týdnů jsem u sebe zjistil (a nejen já, všímá si toho i okolí), že jsem mnohem výbušnější, a to téměř kvůli banalitám. Netuším, co by to mohlo způsobovat. Je mi 22, mám fungující domácnost, stálou práci, která mě baví a naplňuje, mám téměř vše, co bych mohl chtít. Ale stává se mi, že denně se třeba 5x vytočím, neudržím emoce, zejména agresi na uzdě.. Nikdy dříve jsem toto neměl, býval jsem spíš takový, co jednal s klidem, ostatní uklidňoval atd. Nevím, co se se mnou děje. Prosím o radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Testosteron? Nebereš něco k fitku třeba? Tohle může být jen přechodná záležitost vlivem hormonů nebo nějaký hlubší stres, který si člověk nepřipouští. Ale vyšší hladinu agrese spouští testosteron.
xzanyx
hodnocení

No jako cvičím, ale to už dlouhou dobu. Řekněme tak dva roky. Toto se mi projevilo až teď. Suplementaci mám stále stejnou, bez změny.

Ak beriete nieco s obsahom testosteronu a jemu pribuznym latkam, tak to cim skor vysadte, nicite si zdravie. Konzultujte to s lekarom, ukazte mu presne, co beriete.

liska5

Tak hormony uber. Ale postupně, né naráz. A přidej si hořčík.

hodnocení

2x

Nejprve kontaktujte telefonicky příslušného lékaře, se kterým si domluvíte pravidelné schůzky, pokud budou třeba.

sametka
hodnocení

0x

Zrovna před chvíli jsem narazila na článek, ve kterém nějaký muž začal být agresivní a hádavý. Po dlouhých měsících vyšetřování se přišlo na to, že měl od klíštěte boreliozu a ještě 2 choroby, které klíště přenáší.

jajo
hodnocení

0x
Je to pri niektorych chorobach, borelioza ale moze to byt z hocicoho ineho.

hodnocení

0x

Vím, že vás to hodně trápí, ale mohu to odlehčit, vlastně ani ne vtipem, jen situací, kterou jsem odposlechla? Ve škole se kantor ptá, jaké jsou temperamenty, charaktery. Čekal, že se dozví cholerik, sangvinik, flegmatik a melancholik. Ale ze studenta vypadlo: "Charakter? Tuž normalni a zgichany". *smich2* Nezačal jste používat třeba krém, sprej nebo jinou kosmetiku? Dnes výrobci nezodpovědně hýří výrobky s hormony. Ale jestli na nic nepřijdete, možná, že by stál za úvahu neurolog s nějakým vyšetřením.

Neměl jste třeba klíště?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]