Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Za předpokladu instalace "aplikace" ČSOB se zvyšuje úrok z 2,5% na 5%. Musím tedy zakoupit chytrý tel, který se ale brzy zaplatí. Co se bude na té aplikaci dít, k čemu to slouží? Děkuji.
Otázka je co ten tablet umí. Nejspíš ne...
Přes smartbankovnictví v mobilu se potvrzují například platby... s pomocí SMS, nebo otiskem prstu. Umí to Váš tablet?
Dále si nedovedu představit jak tabletem platíte u pokladny... určitě ho nebudete tahat sebou kvůli velikosti a krom toho nejspíš neumí NFC.
U ČSOB probíhá akce spořící účet s bonusem 5%.Musíte si založit online tento spořící účet,úrok poskytnou bez jiných podmínek do výše 1 mil. korun.Musí to být online, ne na pobočce a to v IB nebo smartbankingu.Chytrý tel.nepotřebujete,ale banka tlačí na klienty,aby si instalovali ČSOB Smart klíč a tím potvrzovali vše. Je to pohodlné.Na starém spoř.účtu je úrok 3,3%,ale vy musíte založit nový.Otázka 5 min.Úrok garantují do 2.4.2023.
Tak vážně, i na tablet? To musím ale mít vloženou simku z telefonu, ne? Kvůli komunikaci s bankou. Byl jsem se v bance informovat. Nemám s ničím problém, až na 1. VÝBĚR MOBILU. Osobně všechno řeším na PC, na volání mám tlačítkový tel. Již na hraně použitelný dotykový stojí 2700 Kč. O fous výš 3300 Kč. To se nabíjí každé 2-3 dny, co? 2. Pak je podmínka, že se do aplikace banky musíte podívat min. 1x měsíčně. Dotykáč je fajn, ale až ve střední třídě. Jinak řečeno, nejsem ochoten "se starat" o mobil za 5000 Kč, chránit ho hnusným pouzdrem a tak. Těch 5% asi nebude pro mne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.