Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úrok 5% u ČSOB?

Od: andrea2® odpovědí: 16 změna:

Zdravím. Za předpokladu instalace "aplikace" ČSOB se zvyšuje úrok z 2,5% na 5%. Musím tedy zakoupit chytrý tel, který se ale brzy zaplatí. Co se bude na té aplikaci dít, k čemu to slouží? Děkuji.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Totéž co v internetovém bankovnictví... potažmo na pobočce.

Platby, úhrady, případně investice.

hodnocení

Na tabletu by to nešlo?

I na tabket si muzete apku nainstalovat
I na tablet si muzete apku nainstalovat

Otázka je co ten tablet umí. Nejspíš ne...

Přes smartbankovnictví v mobilu se potvrzují například platby... s pomocí SMS, nebo otiskem prstu. Umí to Váš tablet?

Dále si nedovedu představit jak tabletem platíte u pokladny... určitě ho nebudete tahat sebou kvůli velikosti a krom toho nejspíš neumí NFC.

Aplikace ČSOB Smart nepotřebuje posílat SMS, nepotřebuje snímač otisků prstů ani se s ní neplatí u pokladny. Jedinou podmínkou je Android.

mate59
hodnocení

0x

U ČSOB probíhá akce spořící účet s bonusem 5%.Musíte si založit online tento spořící účet,úrok poskytnou bez jiných podmínek do výše 1 mil. korun.Musí to být online, ne na pobočce a to v IB nebo smartbankingu.Chytrý tel.nepotřebujete,ale banka tlačí na klienty,aby si instalovali ČSOB Smart klíč a tím potvrzovali vše. Je to pohodlné.Na starém spoř.účtu je úrok 3,3%,ale vy musíte založit nový.Otázka 5 min.Úrok garantují do 2.4.2023.

hodnocení

0x
To už máte lepší unicredit za 5.5%

hodnocení

Tak vážně, i na tablet? To musím ale mít vloženou simku z telefonu, ne? Kvůli komunikaci s bankou. Byl jsem se v bance informovat. Nemám s ničím problém, až na 1. VÝBĚR MOBILU. Osobně všechno řeším na PC, na volání mám tlačítkový tel. Již na hraně použitelný dotykový stojí 2700 Kč. O fous výš 3300 Kč. To se nabíjí každé 2-3 dny, co? 2. Pak je podmínka, že se do aplikace banky musíte podívat min. 1x měsíčně. Dotykáč je fajn, ale až ve střední třídě. Jinak řečeno, nejsem ochoten "se starat" o mobil za 5000 Kč, chránit ho hnusným pouzdrem a tak. Těch 5% asi nebude pro mne...

Pro aplikaci ČSOB Smart potřebujete jakékoli zařízení s Androidem 7.0 nebo novějším. SIM v něm mít nemusíte. Může to tedy být třeba telefon starý 6 let, který koupíte za pár stovek. Pro použití aplikace není na překážku ani vadná baterka. Podmínku použití 1x měsíčně jsem nikde nenašel.

hodnocení

0x
Já nevím proč neustále řešíte telefon. Spořící účet si můžete sjednat i bez toho telefonu stejně jako moneta 5.3 nebo unicredit 5.5%

vlk*
hodnocení

0x

Max banka 6,01 %, spořící účet bez podmínek a limitu. (Bývalá Expobanka).

A k tomu ještě 500Kč za založení přes doporučení.

Ale moc malá banka...

Patří pod Creditas takže zas tak malá už není.

16tis klientů pouze, to je malé město. Creditas je jen 10x větší.. Ale jasně, nějak se musí začít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]