Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych moc poradit.Mám dceru,na kterou otec má nově přispívat 3500 kč,ale dělá to tak,že mi posílá k prvnímu 1100 kč a zbytek,tedy 2400 kč ke čtrnáctému.zajímá mne,zda to může takto posílat,není to nijak postižitelné?Také mi má zaplatit zpětně cca 45 000kč a vyhrožuje mi tím,že mi to pošle najednou a já prý ztratím nárok na příspěvěk na životní minimum,který pobírám z kontaktního místa.Děkuji za odpověd.
Tady není moc co poradit. Za co byste ho chtěla postihnout? To je dobré - vyhrožuje Vám, že to pošle najednou - tak to pošle najednou, hlavně že to pošle. Nakonec, pokud budete mít najednou příjem 45.000, tak příspěvek na ŽM nebudete potřebovat.
Proboha a za co byste ho chtela postihnout, za to ze Vam posila penize na dite kazdych 14 dni? A za to ze Vam chce zaplatit dluh cely a najednou? Nehoraznost nekterych rozvedenych panicek opravdu nezna mezi.
Každopádně by jste ho mohla zažalovat,za pitomost,že si vás kdy bral nebo s vámi měl dítě!
Ovšem mám dojem,že žaloba by nebyla příliš efektivní,rozhodně najměte si právníka a zažalujte ho,za to,že po dobu vašeho manželství nenosil spodní prádlo nebo něco ještě víc absurdního.
Uvědomujete si,že tady jasně píšete,že nejde o to řešit vaši finanční situaci,ale o otázku toho aby jste mohla někoho žalovat a ještě k tomu vyjadřujete obavu,že nebudete moci zneužívat sociální podporu?
Toto aniž bych byl rasista mi připomíná chování některých (většiny) tmavočechů!
Mimochodem pokud jste opravdu ve finanční krizi a křivdíme vám (tak promiňte,ale vyjadřujete se krajně neohrabaně).
každopádně dík za odpovědi,holt spousty moudrých,radši se obrátím na úřady,tady jste strášně moudří.krásný den.
A mohla byste se prosím potom vrátit na tyhle stránky a říci nám, co Vám na úřadech poradili? Třeba by to mohlo být někomu užitečné.
Tak nam jenom vysvetlete, co Vam prijde tak strasne pohorsujiciho na tom, ze Vam vas exmanzel plati pravidelne a vcas 2x mesicne na dite a chce Vam vratit najednou celou dluznou castku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.