Dobrý den, které z nízkokalorických náhražek cukru má nejpřirozenější chuť? Vím, že sacharin mi nechutná a aspartam taky. Celkem fajn je sacharóza. Co myslíte.
Sorry,a le nedá mi to napsat poznánku, že ten název vyvolává vzpomínku na vojenskou trhavinu ve zkratce TRITOL nebo TNT v celém názvi trinitrotololuen ! Ale nyní Vážně-můžete p.Rumíčku přirovnat sladivost třeba kcukru nebo dalším umělým sladidlům?.Ale toto lze jistě vyhledat ale skušenost uživatele je lepší než vyčtené! Děkuji-když tak klidně do sz. Pěkný den
Doma jsme si odvykli sladit, takže se sladidlo používá pouze na pečení a i tak dělá třeba dort méně sladký (bůch ví proč). Když porovnám buchtu od manželky s buchtou od švagrové, tak kromě menší sladkosti nepoznám rozdíl. Dříve (před cukrovkou) jsem občas mlsal sušené mléko 1:1 s cukrem - to s erythritolem nejde, má to holt jinou chuť.
Není nad to dát si k večeři mastnou kachnu se zelím a dokola narovnaným špekovým knedlíkem a z důvodu vysokých kalorií si pak do kafe hodit místo cukru jeden sacharin. S tím cukrem se u Vás jedná o zdravotní problém nebo jde o módu zdravé výživy? Já jen jestli to není zbytečné.Často jsem svědkem toho jak si mnozí dají hamburger,hranolky a při odchodu z fastfoodu se staví ve zdravé výživě na trojku vymačkaného pomeranče.
tyler
Ono je pořád lepší dát si tu "trojku vymačkaného pomeranče", než si dát "dietní kolu/sprite, případně to samé v cukrové verzi..
Samozřejmě chápu vaši pointu!
Ale ať jen nepíšu "prázdné věty", ti lidé (s pomerančovým džusem) nedělají nic špatného, pomineme-li cenu toho nápoje a obsah vitamínů v něm, vit. C je právě vhodné konzumovat zároveň s konzumací smažených jídel.
michalverner
Sranda je to,že si ti lidé myslí,že tím nápojem vyrušili tuk obsažený v jídle.Je fajn,že je vhodná konzumace vitamínu C na smažené,ale u člověka se 130 Kg a 170 výškou to nevytrhne ani 10 takových nápojů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.