Nejste přihlášen/a.
Existuje něco jako telefonuminační daň nebo dan z připojení k intetnetu? (Jisté, je, že asi je dost skrytá, nebo se případně platí jinak než přepočet na uživatele, ale třeba za každého poskytovatele/obsluhované území)
Stát také z kapes uživatelů vybírá tisíce korun měsíčně, pokud chtějí zrychlit přípojnou infrastrukturu do vsi, která leží ve vzdálenější lokalitě od centrálního bodu s optikou. Modernizaci poplatkové politiky úspěšně řadu let blokuje Český telekomunikační úřad (ČTÚ), který za poslední léta výrazně nabobtnal a pokles výběru na radiokomunikační účet by jej zabolel
Dobrý den, ptáte se na něco, co je dle Vás dost skryté, tak jak to má tady někdo vědět? Myslím si, že jen spekulujete a zřejmě nemáte momentálně jinou užitečnou činnost. Zdravím!
Chtělo by to lépe popsat abychom věděli o co konkrétně tazateli jde.
Já používám internetové připojení už asi 20 let a za tu dobu jsem vystřídal několik poskytovatelů internetového připojení, ale nikdy jsem neplatil za to žádnou daň kromě asi DPH která je zahrnutá v tom poplatku za internet. Daň platí firmy poskytující internetové připojení z příjmu který z toho mají. Je to ale normální daň kterou platí každá firma která má nějaké příjmy a né nějaká zvláštní daň z připojení k internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.