Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se popravují vězni v USA v plynové komoře bez bot a bez ponožek?

Od: rarau odpovědí: 24 změna:

Viděl jsem v jednom starém filmu, kdy šel odsouzenec na popravu do plynové komory v USA bosý. Má toto pravidlo nějaký konkrétní význam? Bohužel jsem nedohledal.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Víš co znamená slovo MUKL? Je to zkratka MUž Určený K Likvidaci. A jediné právo má jen na to, aby si vybral poslední jídlo. Svým obětem nedal také na vybranou a teď sklízí to, co zasil. *hej* Představ si, že jsi oběť.Třeba ti zabil ženu. Myslíš si, že budeš rád hradit mu ze svých daní pohodový pobyt ve vězaní a ještě nějaké kapricy? Neblázni!

rarau
hodnocení

O tomto pojmu jsem v životě neslyšel.

kmet
hodnocení

1x

Je to zvyk zavedený kvůli teorii o vyzutých botách. Traduje se, že když se člověk stane účastníkem nějaké nehody, jeho šance na přežití se dají nahrubo odhadnout podle toho, jestli mu událost zula boty. Vyzuté boty je znamení téměř jisté smrti.

rarau
hodnocení

Dobrá, ale proč ponožky? *ee* To si snad bachaři libují v tom, jak se obětem kroutí prsty? Já bych chtěl odejít důstojně. *mir*

tomaso
Pokud bys dostal trest smrti tak to asi nebylo za krádež lízátka. Proto o nějaké důstojnosti nemůže být řeč...
Žádný vězeň, který byl odsouzen spravedlivě k trestu smrti nemá žádné právo.. natož na nějakou důstojnost.Měl se chovat důstojně a pak by mohl i důstojně odejít na onen svět..Jen ať se mu prsty kroutí třeba kolem dokola..
rarau
hodnocení

Spíše jde o přísedící a o to, že se může poprava fotit a dostat do médií. Kdybych byl popravený já, pak zřejmě není problém. Mám ve svých 24 letech ještě mladé a zřejmě i fotogenické nohy. Ale koukat na 60 let starého bosého dědka se zřejmě nikomu nechce. Ze stejného důvodu jako není bez trika by neměl být ani bez bot a ponožek.

Netuším, že si to někdo fotí a kouká na to celou dobu procesu.Asi nějaká zvrácenost a úchylka.Třeba se to fotí jako důkaz, že už je dílo dokonáno a musí se to založit, nevím.Asi neexistuje důstojná forma popravy.. Dřív se popravovalo na náměstích,aby měli ostatní potenciální delikventi odstrašující varování, že můžou takhle dopadnout.Pořád si ale myslím, že je jedno,jestli je popravovaný na boso nebo v bačkorách..V USA je spousta ujetostí, takže se nedivím focení a natáčení přísedících..
rarau
hodnocení

Jasně že popravčí musí být ujetí, jinak by tu práci nedělali.

Fotí si své oběti už od nepaměti.

6r2brs9uk1e81.png

No, doutnáče - američtí odborníci po zavedení testů DNA pravili, že asi třetina popravených byla nevinná ..

A právě proto jsem napsal "spravedlivě odsouzený" ..U nás by to nešlo, ptž by najednou bylo trestů smrti na objednávku.. při našem soudnictví..

hodnocení

1x

Netrolte!

A pokud se Vám to zdá nehumánní tak si stěžujte vládě USA nebo na lampárně!

rarau
hodnocení

Koho prosím trolím? A jakým způsobem?

Stupidními názory! a zbytečným zasíráním poradny.

hodnocení

0x

Pretoze to robia plynom (kyanovodik), ktory nasiakne do poreznych materialov a tie su potom nebezpecne pre personal.

rarau
hodnocení

To jim nemohou dát nějaké gumové nebo neoprenové ponožky?

Myslíte, že když jde někdo na popravu,tak ještě potřebuje ponožky? Hadry po nich spálí a boty dostane jiný vězeň bo jsou drahé.
rarau
hodnocení

V roli vězně bych chtěl odejít alespoň s teniskami na nohou za pár stovek, byť ve vězeňské uniformě. To je pro mě nějaký lidský standard.

Nemusíte to řešit. U nás trest smrti není..Leda, že byste něco provedl v USA..
rarau
hodnocení

Jde mi o princip. Bosé vězně popravovali možná tak v koncentrácích. Tu bych čekal, že bude předepsán alespoň společenský oblek.
Proboha..Je to poprava.. respektive trest smrti.. Není to promoce ani svatba..ani výročí..ani narozeniny.. Proč jste tím tak posedlý?
zkroucenina
Já by jsem se díval,jak se mu kroutí prsty u nohou
Proč se popravují vězni v USA v plynové komoře bez bot a bez ponožek?

nov
hodnocení

0x

Podobnost čistě náhodná? poradte.cz/...

Źe by další z rodiny trolů?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]