Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pronájem karavanu

Od: jendaaa® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. Zajímá mě, jestli teoreticky mohu pronajímat pro dovolené karavan, který bych měl umístěný celou sezónu někde v kempu. Prostě rodinám na týdenní dovolené..příjem by byl samozřejmě řádně zdaněn. Díky za názory.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč by to nešlo.

Pronajme te si třeba roční místo v některém kempu, třeba v Pasohlávkách, a je jen na Vás, kdo tam bude spinkat. Vše podle legislativy.

hodnocení

Díky..právě mě zajímá, zda je vše podle legislativy..a vy osobně máte s tímto zkušenosti? Zde z poradny vím, že myslím máte karavan.. je to tak?

Karavan mám, právě ho chystám na příští týden pro synka, ale nepůjčuji ho jinému. Ale konkrétně vím, že v Pasohlávkách (a jinde) stojí karavany celoročně, a určitě se v některých lidé střídají. Taky jsou inzeráty, kde se pronajímají karavany k kempech, které jsou tam skoro natravalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]