Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s orientací

Od: nick21 odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,
Jsem bisexuál(asi) všechno bylo v pohodě, měl jsem normální vztahy s holkama(přikláněl jsem se spíš k nim, ale k tomu se dostanu) a občas měl nějaký ten úlet s klukem, jenže poslední dobou(asi dva týdny) mě holky vůbec nevzrušují(doslova se ani nepostaví) a kluci naopak ano, docela mě děsí představa, že už nebudu chtít mít nic s holkou. Moje rodina je taková až puritánská a homofóbní (hlavně rodiče) a kdyby zjistili co jsem zač, už by semnou asi nechtěli mluvit a to já nechci, mám je rád, proto jsem chodil spíš s holkama(i když na některé taky měli řeči) Teď mi je kvůli tomu do breku, nevím co s tím mám dělat, chci aby to bylo jako předtím, ale můj pitomej mozek říká něco jiného.
Myslíte že to je jen dočasný? A kdyby ne, mohl fungovat vztah s holkou i když by mě nevzrušovala? Nebo to pak řešit jinak, třeba prášky, hormony nebo nějakou léčbou?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Vašim rodičům stejně nakonec nezbyde, než přijmout tento smutný plod mutikulturní a multisexuální výchovy..
Ono je to tak,že sexuální orientace není u člověka příliš pevně ukotvena (vytrácení původních pudů, čichu, společenský vliv), pokud by velké části osob s penisem, jak se dnes říká, v pubertě nikdy neukázali holku, nezbyde jim, než lozit po klucích a zvyknou si na to, příjemné požitky a orgasmus si spojí s kluky a je vymalováno. Což se pravděpodobně stalo vám. Už proto, že rozumět klukovi a s sblížit se s ním je mnohem snažší, s holkama jsou přece jen problémy, jdou tak jiný ;).
Proto rozumná společnost slábnoucí pudy nahrazuje výchovou a tabuizováním homosexuality, aby mládež v citlivém věku pokud možno těmto nástrahám vystavena nebyla. No ale LGBTXYZ aktivisté už spoustu let pracují na tom, aby takto "postižených" bylo co nejvíce, získávali více práv a respektu a aby se jim lépe hledal partner. Protože i najít si fajn holku, není legrace, a to je jich cca 50 %. Jak strašné asi muselo být najít s parnera ze 4% skrývající se skupiny?
Vaše sexuální orientace nyní není nepodobná drogové závislosti, s muži jste si spojil orgasmus a přidružené libé pocity, toho se těžko zbavíte jinak, než silnou vůlí a úplnou abstinencí homosexuálních styků.
(Teď se tu do mě dost lidí neschopných pozorovat a chápat pustí. ale což. :)
doplněno 24.09.22 22:15: To mettaxa: Právě že už tak docela není. Zkuste definovat. jak "pudové" poznáte samičku. Obrázek prsou, klínu a oblého zadečku určitě nemáte zakódován od narození, získal jste ho. U zvířat fungují feromony a hormony, u človéka už dost omezeně (ztráta smyslů, používání voňavek a umělých feromonů, mozek, společnost.. Však co se týče sexuální orientace. vědci ji u človéka neumí objektivně změřit. Vše co umí, je ukazovat vám obrázky nahých žen, chlapců, ovcí a koz a z vaśí reakce usuzovat na orientaci. Změřit mohou vaše hormony a podle toho říct, že jste muž, nebo žena, ale na "koho máte chuť" objektivně
nezměří. Sexuální orientace ja tak skoro podobná tomu, jestli máte raději pivo, nebo víno, řízek. nebo růžičkovou kapustu. Je v tom trocha fyzických předpokladů. ale rozhofující je, co jste se nakonec naučil chtít.
Já tedy souhlasím. Je to pudová záležitost. Nic víc.

hodnocení

3x
-Ahoj, změnit se to může, ale nemusí a čekat na to a trápit sám sebe je kravina.
-Mít funkční stav se ženou, která tě nevzrušuje je taky kravina. Ona určitě bude chtít sex atd a když se ti nepostaví? To chceš už začít zobat prášky?
-Píšeš, že máš rodiče rád a proto jsi chodil s holkama. Takže hlavně kvůli nim a ne kvůli sobě.
-Pokud budeš koukat jen na rodiče, tak si zničíš život. Svůj život, který může být šťastný i s chlapem.
-rodiče si pak můžou pogratulovat, že kvůli jejich přesvědčení si jejich syn ničí život.
-jsou věci se kterýma hnout nelze.
-moje rada je taková, abys k nim byl upřímný q přesvědčil sám sebe, jestli jsou chlapi opravdu to, co chceš a pokud ano, tak jim to povíš a oni se s tím srovnají a pokud ne, nejsou to milující rodiče, kteří svého syna milují. To mi věř.

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Obávám se, že vaším problémem je to, že sex je pro vás čistá zábava, nikoliv vyústění citů láskyplného vztahu. Zabavoval jste se sexem s holkama (větším množstvím), tato zábava už pro vás přestala být atraktivní, tak vás lákalo zkusit si zábavu sexu s klukama, je to zatím nové, tedy přitažlivější. Nepíšete, kolik je vám let, ale pokud budete používat sex jako zahánění nudy, dopadnete špatně. Pokud budete v budoucnu ještě vůbec schopen skutečného citu, sex se připomene se vší samozřejmostí sám a půjde "to" samo. Ale očima zábavy nepoznáte, kdo vlastně jste. Mít jinou orientaci, není žádná ostuda. Ale vyřvávat to v průvodech a při každé příležitosti si vynucovat privilegia, to už ostuda je. A tu rodiče asi neskousnou a většinová společnost taky ne. Takže pokud zjistíte, že jste ve své podstatě (ne v sexu pro zábavu) jinak orientován, rodiče to vezmou jako fakt, a rozhodně vás nepřestanou kvůli tomu mít rádi. Ida

liska5
hodnocení

0x

Obrať se na poradnu MUDr Hany Fifkové, která se zabývá touto problematikou. Údaje najdeš na internetu.

gumi

Jo Fif. delala uz pro Bravicko

gumi
hodnocení

0x

Priroda tohle resi jednoduse, zmutovane geny se nepredaji dale. Dnesni zmutovana doba asi vyrabi podobne lidi jako jsi ty, az se mi zda, kdo si to objednal... To uz musis posoudit sam, zda bys ujizdel s klukama i v situaci, kdybys vedel, ze za to hrozi prisne tresty, dozivoti nebo smrt, jako v pulce sveta, kdyz nepocitame ameriku.

Jo a pokud mas tu smulu, ze mas sourozence, tak to se ti nedivim, ze ti je do breku, protoze podle toho jak jsi popsal rodice, tak ... no nenapisu to, co udelaji, protoze by mi pak nekdo vycital, ze jsem necitlivy...

Problém s orientací
To on neví, to není je o trestech. ale o vědomí toho, že je to něco zcela nenormálního a nepřijatelného, asi jako si uříznout nos, nebo jíst vlastní stolici. Tohle LGBT aktivisté zajistili, že zmizelo. Denně člànky o tom, jak si ten vzal toho, nebo ta tu a jak jsou spolu šťastní a jak je to úplně normální, není na tom nic fuj, naopak je to výhoda a svoboda. Třeba mezi mladými herci aby se dnes hetero skoro styděl. Když nic. tak je aspoň musí hlasitě podporovat, homofoby tu trpět nebudeme.

nick21
hodnocení

Ok..to trochu zabolelo.
Ale pro pořádek...
@idanova Je mi 21 let, měl jsem 5 vztahů a celkem 3 úlety z nich dva byli kluci, zbytek byly jen holky. Jestli je to příliš, posuďte sama.
Nejsem zastánce lgbtxyz komunity, co tady ohledně ní zaznělo souhlasím. Třeba jsem viděl na YouTube nějaký pride kde bylo dítě(tak 6 let) navlečeno v koženém oblečku a to mi příjde už přes čáru, jedna věc je smířit se s tím kdo jsem a druhá to vnucovat ostatním, ještě v tak mladém věku kdy to dítě nemá rozum. A tak to dělají se všemi, dělají že jsou něco víc, chlubí se tím na každém kroku a nejradši by byli kdyby každý byl takový a každá narážka vůči takovému člověku musí být hned homofobní(i když to s tím třeba vůbec nesouvisí). Ale to je spíš na diskuzi.
Jinak, stydím se za to, nikdo v mém okolí to neví(jen jedna kamarádka)
Kvůli rodičům jsem ani neuvažoval o nějakým vztahu s klukem, takže jsem žil relativně hetero život, jenže teď je to jiný. Vždycky jsem si říkal že mám aspoň na výběr, že nejsem gay a můžu mít normální život, normální rodinu, ale teď se ta představa rozpadá, stejně jako vztah s rodinou.
Nevím proč to tak je, možná genetika, výchovou, okolím, prostě to tak je, nechci aby to tak bylo, možná jsem vadnej, ale prostě to tak cítím. Dám tomu pár týdnů, uplatním vaše rady s nadějí že se to změní, pokud ne, tak nevím...
A děkuji za odpovědi :)
michalverner
Zajděte k psychologovi.
Můžu se zeptat, kdy a s jakým pohlavím jste měl první dotýkání a první styk? A z čí větší aktivity, vaší, nebo protistrany?
Co ve školce, koukal jste po klukách, nebo po holkách?
Kdy jste poprvé cítil nejistotu v orientaci?
Mimochodem, že "normálním" homosexuálům jsou LGBT exhibice cizí, to tuší většina z nás.

liska5
hodnocení

0x

V radiu mluvila jedna psycholožka, že dřívějších dobách za rok k ní přišlo s problémem s identitou přes 20 mladých a poslední rok hodně přes 400. Vezměte to tak, že každá maminka se narodí už s vajíčky svých budoucích dětí. A na ta vajíčka v dnešní době působí i to, co tu dříve nebylo. A nebo bylo minimálně, jako nějaká přírodní anomalie, neznámý jed , či nějaký patogen..

Plno chemie ze stravy /pesticidy/, prostředí plného plastů, impregnací, aviváží, léků, lepidel,plnidel, chemických vůní...

Pak jsou tu hormony z antikoncepce ve vodě /z moči žen/. To čistírna odpadních vod nezlikviduje. .U jejích výpustí dokonce dokážou změnit pohlaví ryb. Hormony už jsou i v podzemních vodách. I vajíčka v budoucí matce budou zřejmě ovlivněna hormonální antikoncepcí. Pro ženu typická cykličnost je zastavena, vymazána.

A k tomu jsou tu nově všechny ty sítě - mobily, počítače, záření obrazovek. Na první pohled neškodné. Špatně Ti z nich nebude ani po delším užívání. Ale jak to působí na mitochondrie v buňkách lidského zárodku? Nebo na mozek nenarozeného dítěte? Tohle nebude výchovou, ta to možná trochu ovlivní, ale podstata je v hlavě už při narození..

pesekocicka
Jasně, ještě jsi tam zapomněla přihodit pavoučí sítě(jsou takřka nevidtlitelné), reliktní záření(toho svinstva se už nezbavíme) a rybářské sítě (ty se dokážou slušně omotat kolem nohou)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]