Lepší TV je z těch IPTV co jsou za normální cenu asi nejlepší. Možnost pustit si cokoli týden zpátky je celkem návyková. Když náhodou přijdeš domů a zjistíš že film cos chtěla vidět už hodinu běží, jen cvakneš na začátek a koukáš od začátku na to se moc lehko zvyká. Ale jinak. Bída - základní balíček programů je stejný nebo ještě horší než terestrická televize přes anténu a za to co platíš nedostaneš nic navíc. Priplatkové balíčky jsou udělané tak, abys nikdy neměla všechny programy co by tě mohly zajímat naráz. Neexistuje volba vybrat si pro sporťáka jen sportovní kanály, pro kino maniaka jen filmové programy... Furt tě to tlačí k tomu abys si zaplatila All-In ten nejdražší. Co se týče milovníků filmů a seriálů je podle mě daleko lepší si koupit HBOmax. To máš na měsíc myslím za 120.- Kč a jedna licence je pokud se nepletu na 4 zařízení takže se můžeš domluvit se sousedem nebo s někým v rodině a seš tam za 60kč a tomu žádný Skylink, Kuki, Telka ani LepšíTV nedokáže konkurovat. Filmů a seriálů tam běží tolik že si určitě vybereš.
Čas od času dávají 3 měsíce na vyzkoušení za korunu a samozřejmě v plné palbě aby lidi nalákali takže jsme to doma zkoušeli ale teď když t-mobile dal na půl roku HBO-go/HBOmax tak jsem měl možnost srovnání a za mě teda vyhrává HBO. Přes léto člověk nemá čas sedět u bedny ale na zimu si nejspíš balíček znova aktivuju. I když jsem Hru o trůny už dokoukal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.