Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komunální volby 2022

Od: karbanatek® odpovědí: 13 změna:

Komunální volby letos jsou bez volebních lístků? Stále nic nepřišlo a neznám volební kandidáty v mé obci . Volby začínají dnes a zítra .

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Určitě víte, že volební lístky existují. Proč je nemáte Vy, to jste si měl zjistit včera a předtím. Ptal jste se soudsedů, zdali mají lístky? Jděte dneska ve 14 hodin k volbám, tam si vyzvednete lístky, řádně se je přečtete, rozhodněte dle svého svědomí.

doplněno 23.09.22 12:11:

Už to chápu, potřebujete si jen postěžovat, ale zkuste sdělit název Vaší obce, ať se pokocháme, kde to je tak špatně.

doplněno 23.09.22 13:50:

idnes.cz/...

hodnocení

Nemá volební lístky ani soused prostě nikdo z okolí . A jít do volební místnosti a až tam zjišťovat kandidáty?

Můžete si kandidáty probrat na internetu

2022.programydovoleb.cz/...

hodnocení

milancukr Postěžovat si? a komu? . V pohodě už jsem volit byl a dostal volební lístky až tam.

hodnocení

2x

Tak si dnes zajděte pro volební lístky. Vezměte si je domů, v klidu u kafe nastudujte kdo méně lže a zítra dopoledne běžte odvolit.

Kdo méně lže *smich* To mi připomíná tu kampaň tuším ČSSD jak měli na bilboardech "budeme krást míň"

indu
hodnocení

2x

karbanatek: Pokud nemá volební lístky ani nikdo z okolí tak není to náhodou tak, že se v tvoji obci volby nekonají a není tak třeba ani volební lístky? Pokud se nepletu a dobře si vzpomínám tak jsem někde v televizi slyšel něco, že v některé obci nebo obcích se volby nekonají, protože tam nikdo nechce kandidovat a není tak koho volit.

hodnocení

Ale konají dnes a zítra .

hodnocení

1x

Lístky jsou k dispozici ve volební místnosti, takže klid.

hodnocení

jj chápu ..

Já jsem je omylem přetrhla s letákama, když jsem je vyndala ze schránky, tak mi dají nové taky ve volební místnosti. Jakou stranu budu volit vím i bez prohlížení, tak mi to nevadí.

@boba My jsme s manželkou schovali letáky na škrábání brambor.

Já letáky bez pročítání rovnou vyhazuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]