Nejste přihlášen/a.
Komunální volby letos jsou bez volebních lístků? Stále nic nepřišlo a neznám volební kandidáty v mé obci . Volby začínají dnes a zítra .
2x
Určitě víte, že volební lístky existují. Proč je nemáte Vy, to jste si měl zjistit včera a předtím. Ptal jste se soudsedů, zdali mají lístky? Jděte dneska ve 14 hodin k volbám, tam si vyzvednete lístky, řádně se je přečtete, rozhodněte dle svého svědomí.
doplněno 23.09.22 12:11:
Už to chápu, potřebujete si jen postěžovat, ale zkuste sdělit název Vaší obce, ať se pokocháme, kde to je tak špatně.
doplněno 23.09.22 13:50:
Nemá volební lístky ani soused prostě nikdo z okolí . A jít do volební místnosti a až tam zjišťovat kandidáty?
2x
karbanatek: Pokud nemá volební lístky ani nikdo z okolí tak není to náhodou tak, že se v tvoji obci volby nekonají a není tak třeba ani volební lístky? Pokud se nepletu a dobře si vzpomínám tak jsem někde v televizi slyšel něco, že v některé obci nebo obcích se volby nekonají, protože tam nikdo nechce kandidovat a není tak koho volit.
Já jsem je omylem přetrhla s letákama, když jsem je vyndala ze schránky, tak mi dají nové taky ve volební místnosti. Jakou stranu budu volit vím i bez prohlížení, tak mi to nevadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.