Nejste přihlášen/a.
Adĺo ta je taková těžká práce si najít (asi to není přesné ale orientačně stačí. Nástupní cena cca40kč při objednání po tlf a z aplikace, na mávnutí rukou-60kč a cena za kilometr byla (asi dnes bude 2x vyšší)23,9 -19,9- 36kč. to vše x 4km.Viz ceník (není tak jak je starý takže ceny mouhou být úplně jinde!) flotila.taxi-praha.cz/...
Nebylo by lepší koupit mu školu?
Nemusel by dročkou, kantoři by přiběhli na zavolání, dle nálady mladého pána...
Ona je nemoc a nemoc! Jestli z něj nemocného nedělá spíše máma než skutečná nemoc-tak jsem dostatek takovýchto nemocných poznal. Za vše viz třeba role "Kyslíka", hrál p.Javorský v seroši "chlapci a chlapi!ů
Čepice a šála přes hubu to neřeší. To by se mu spolužáci smáli.
Takže chce tágo, aby ho uznávali
a naopak budete pro smích nám Vy, co jste za mámu ![]()
Mě trápilo v dětství asthma a dokázal jsem se dle toho oblíknout, ale tágo mě nikdy nenapadlo.
Dnes už vím, jak jsem hloupej. Kdybych si vydupal tágo, tak jsem dnes mohl mít tryskáč ![]()
Už jsou dražší. Tipuji 140,-. Mívají to na internetu u své firmy, někde i na autě, kolik berou za km. Když kluk půjde rychle, dá to za půl hodiny. Nejdřív možná za 40 min. Když bude chodit, zlepší si kondici a ještě ušetří. Já bych mu peníze na tohle nedala. Buď si vydělá sám, ale shnilost bych nepodporovala.
Moje tchyně chodila do školy ve 30. letech na Vysočině po polňačkách a přes les 8 km tam a 8 km zpět (Jasenice- Velká Bíteš). Za každého počasí i v hlubokém sněhu, a to jí bylo 11 let! Dožila se 95 let a celý život tvrdě dřela na poli. Jak psala liška, ani korunu bych mu nedala, jen ať chodí pěšky, bude mít alespoň dobrou fyz. kondici.
4 km? Koloběžka,kolo, pěšky. Rozhodně bych mu taxíka neplatila.Chcete mít z něho rozmazlenýho spratka který bude věkem své požadavky stupňovat? Má nějaké kapesné? Ať si ho zaplatí z něho,na moc cest mu asi nevyjde ![]()
tuk
Přesně tak, tady je plno zlých, nenávistných odpovědí úplně mimo otázku a ještě si za to dávají body. Slušní rádcové z této poradny mizí, zato se tu množí ti kteří chtějí urazit, ponížit, kamenovat tazatele. Všímám si dobře, i když sem nechodím každý den.
Hlavně pro jp.
Když to tazatelka formuluje takto, že se 14 letý syn vzteká, že chce jet do školy taxíkem a né autobusem, tak musí počítat s takovými odpovědmi!
Pokud by dotaz zněl: Syn má problémy s plícemi, myslíte, že ho mohu bez obav poslat někdy do školy taxíkem? Nevadí věk? A kolik by to asi stálo? Je to 4 km. Děkuji.
Nemůže, protože ve 14 letech ještě nemá řidičský průkaz.
Pokud je tatínek taxikář, pak s ním dítě na sedadle spolujezdce jezdit může.
Jinak se na tyto případy (ne, nevěřím že je otázka myšlena vážně) používá bič, pomáhá ve 100% případů.
Jistě Milane![]()
Ale ta otázka je tak pit**á, že jí vůbec nevěřím. Krom toho je otázka napsaná takovým stylem, že upřímně pochybuji (pokud ji psala dospělá a svéprávná osoba) nad možností tazatelky podobné hloupé nápady ufinancovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.