Nejste přihlášen/a.
Adĺo ta je taková těžká práce si najít (asi to není přesné ale orientačně stačí. Nástupní cena cca40kč při objednání po tlf a z aplikace, na mávnutí rukou-60kč a cena za kilometr byla (asi dnes bude 2x vyšší)23,9 -19,9- 36kč. to vše x 4km.Viz ceník (není tak jak je starý takže ceny mouhou být úplně jinde!) flotila.taxi-praha.cz/...
Nebylo by lepší koupit mu školu? Nemusel by dročkou, kantoři by přiběhli na zavolání, dle nálady mladého pána...
Ona je nemoc a nemoc! Jestli z něj nemocného nedělá spíše máma než skutečná nemoc-tak jsem dostatek takovýchto nemocných poznal. Za vše viz třeba role "Kyslíka", hrál p.Javorský v seroši "chlapci a chlapi!ů
Čepice a šála přes hubu to neřeší. To by se mu spolužáci smáli.
Takže chce tágo, aby ho uznávali
a naopak budete pro smích nám Vy, co jste za mámu
Mě trápilo v dětství asthma a dokázal jsem se dle toho oblíknout, ale tágo mě nikdy nenapadlo.
Dnes už vím, jak jsem hloupej. Kdybych si vydupal tágo, tak jsem dnes mohl mít tryskáč
Už jsou dražší. Tipuji 140,-. Mívají to na internetu u své firmy, někde i na autě, kolik berou za km. Když kluk půjde rychle, dá to za půl hodiny. Nejdřív možná za 40 min. Když bude chodit, zlepší si kondici a ještě ušetří. Já bych mu peníze na tohle nedala. Buď si vydělá sám, ale shnilost bych nepodporovala.
Moje tchyně chodila do školy ve 30. letech na Vysočině po polňačkách a přes les 8 km tam a 8 km zpět (Jasenice- Velká Bíteš). Za každého počasí i v hlubokém sněhu, a to jí bylo 11 let! Dožila se 95 let a celý život tvrdě dřela na poli. Jak psala liška, ani korunu bych mu nedala, jen ať chodí pěšky, bude mít alespoň dobrou fyz. kondici.
4 km? Koloběžka,kolo, pěšky. Rozhodně bych mu taxíka neplatila.Chcete mít z něho rozmazlenýho spratka který bude věkem své požadavky stupňovat? Má nějaké kapesné? Ať si ho zaplatí z něho,na moc cest mu asi nevyjde
tuk Přesně tak, tady je plno zlých, nenávistných odpovědí úplně mimo otázku a ještě si za to dávají body. Slušní rádcové z této poradny mizí, zato se tu množí ti kteří chtějí urazit, ponížit, kamenovat tazatele. Všímám si dobře, i když sem nechodím každý den.
Hlavně pro jp.
Když to tazatelka formuluje takto, že se 14 letý syn vzteká, že chce jet do školy taxíkem a né autobusem, tak musí počítat s takovými odpovědmi!
Pokud by dotaz zněl: Syn má problémy s plícemi, myslíte, že ho mohu bez obav poslat někdy do školy taxíkem? Nevadí věk? A kolik by to asi stálo? Je to 4 km. Děkuji.
Nemůže, protože ve 14 letech ještě nemá řidičský průkaz.
Pokud je tatínek taxikář, pak s ním dítě na sedadle spolujezdce jezdit může.
Jinak se na tyto případy (ne, nevěřím že je otázka myšlena vážně) používá bič, pomáhá ve 100% případů.
Jistě Milane
Ale ta otázka je tak pit**á, že jí vůbec nevěřím. Krom toho je otázka napsaná takovým stylem, že upřímně pochybuji (pokud ji psala dospělá a svéprávná osoba) nad možností tazatelky podobné hloupé nápady ufinancovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.