Nejste přihlášen/a.
Zdravím, existuje něco díky čemuž bych zabránila slzení očí při rýmě? Po asi 5 letech jsem dostala rýmu a slzí mi při ní i oči, respektive jedno, to druhé minimálně
Dost mi to vadí, protože mě to ve škole vyhodí z koncentrace a nemohu se soustředit prakticky na nic a doma si teď nemohu dovolit být. Jak dlouho to bude trvat než to přestane? Je to způsobené tím, že mám rýmu teď první den? A na druhý den už to dělat nebude? Případně jak to vyřešit aby to neslzelo.
Při rýmě jsou zahleněné nosní a vlastně celé hlavové dutiny. Když jde vysmrkat, tak je to velké štěstí. Když nejde, zůstává to v dutinách a je pak velký problém. Často se stává, že se ucpou slzné kanálky, které odvádějí slzy do nosu a úst. Buď to přežiješ nebo běž na URL nebo na oční a tam ti kanálek vyčistí. Musím ti říci, že je to hoooodně obtížné. Do koutka oka tupá jehla a tou se stříká kapalina, kterou teče voda do nosu a krku. Je to dost strašidelné.
Zastav se v lékárně a kup si za 20 kč kapesní inhalátor, je to takové čichátko. To usnadní rýmu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.