Nejste přihlášen/a.
NEMÁM VŮBEC CHUT NA SEX, JSEM 30 LETA SVOBODNA NEBERU ANTIKONCEPCI ...NENÍ NEJAKY PRIPRAVEK NA ZVYSENI LIBIDA? JINA ANTIKONCEPCE CI ROSTLINNÉ FYTOESTROGENY? DIKY ZA RADU..
Je to tak! Je potřeba si najít méně temperamentního partnera a netrápit se! Nedělat si násilí a nedělat ho jinému. Někdo je takový, jiný onaký. Jestli jste se narodila bez chtíče, naučte se s tím žít a vyhněte se temperamentním mužům a možná, že i ženám. A máte klid a hezký život. Je to jen o partnerovi.
A nedat se vytáčet "dobrými" radami, siláckými řečmi a frajeřinou.
Na tohle nejlíp pomáhá zamilovanost (taková ta čerstvá zamilovanost). Takže pokud není momentálně žádný partner, tak se určitě do nějakého zamiluješ a půjde to úplně samo.
Já zase tenhle problém měla s antikoncepcí. Vysadila jsem a skoro jsem se nepoznala Nejlepší bude zajít na gynekologii, tam snad něco poradí ohledně hormonů.
Mám kámošku a ta má stejný problém. Jenže ona měla partnera a ten jí nutil a někdy by se dalo mluvi o znásilnění, když ona prostě neměla zájem a moc dlouho jim to nevydrželo. Teď chodila s jiným a zjistila, že sex je i kásný, ale proč, když prostě nemá chuť, on jí nenutil ani nic, prostě ji chápal. Ale byl to vůl... Byla s tím i u gynekologa a ten jí řekl, že to má nejspíš z toho předešlýho vztahu, kdy byla nucena a prostě se jí sex znechutil. Má to ona v hlavě, prostě blok a ten nepřekročí, protože špatná zkušenost přebíjí možnost poznat něco nového... Neměla jste něco podobného? Jen jestli se Vám třeba nepřihodilo něco podobného
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.