Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta zájmu o sex - co s tím?

Od: tornadolu47 odpovědí: 6 změna:

NEMÁM VŮBEC CHUT NA SEX, JSEM 30 LETA SVOBODNA NEBERU ANTIKONCEPCI ...NENÍ NEJAKY PRIPRAVEK NA ZVYSENI LIBIDA? JINA ANTIKONCEPCE CI ROSTLINNÉ FYTOESTROGENY? DIKY ZA RADU..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to tak! Je potřeba si najít méně temperamentního partnera a netrápit se! Nedělat si násilí a nedělat ho jinému. ;)Někdo je takový, jiný onaký. Jestli jste se narodila bez chtíče, naučte se s tím žít a vyhněte se temperamentním mužům a možná, že i ženám. A máte klid a hezký život. Je to jen o partnerovi.;)

doplněno 11.08.10 08:06:

A nedat se vytáčet "dobrými" radami, siláckými řečmi a frajeřinou.

inulina*
hodnocení

1x

Na tohle nejlíp pomáhá zamilovanost (taková ta čerstvá zamilovanost). Takže pokud není momentálně žádný partner, tak se určitě do nějakého zamiluješ a půjde to úplně samo.

Já zase tenhle problém měla s antikoncepcí. Vysadila jsem a skoro jsem se nepoznala *hi* Nejlepší bude zajít na gynekologii, tam snad něco poradí ohledně hormonů.

radi*
hodnocení

0x

Pro dlouhodobě svobodné doporučuji Klášterní tajemství. Vypít a pak roztočit. Min. ve dvou :)

myse*
hodnocení

0x

když se najde ten správný chlap, který vám bude "vonět", nechuť přejde ani nevíte jak...

bohužel je to o tom, tělu neporučíš...

lidus*
hodnocení

0x

V každé sexuologické poradně vám udělají test a zjistí zda chybí hormony.

chelsi*
hodnocení

0x

Mám kámošku a ta má stejný problém. Jenže ona měla partnera a ten jí nutil a někdy by se dalo mluvi o znásilnění, když ona prostě neměla zájem a moc dlouho jim to nevydrželo. Teď chodila s jiným a zjistila, že sex je i kásný, ale proč, když prostě nemá chuť, on jí nenutil ani nic, prostě ji chápal. Ale byl to vůl... Byla s tím i u gynekologa a ten jí řekl, že to má nejspíš z toho předešlýho vztahu, kdy byla nucena a prostě se jí sex znechutil. Má to ona v hlavě, prostě blok a ten nepřekročí, protože špatná zkušenost přebíjí možnost poznat něco nového... Neměla jste něco podobného? Jen jestli se Vám třeba nepřihodilo něco podobného*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]