Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam mi přijdou volební lístky?

Od: terezkenl odpovědí: 4 změna:
Zdravím, mám trvalý pobyt úplně jinde, než kde teď bydlím. Chci se zeptat, kam mi přijdou papíry na volby?
Tam kde mám trvalý pobyt, nemám už ani jmenovku na schránce, měli by být papíry tedy na poště? Díky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tam kde mám trvalý pobyt,***Ano, tam Vám již přišly

nemám už ani jmenovku na schránce, ****Pošťák si poradí, položí je vedle schránek, za dveře domu apodobně.

měli by být papíry tedy na poště?****Určitě ne, tam nebudou.

Ve volební místnosti dostanete nové.

přeji při první volbě šťastnou ruku

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, otázkou je, kde budete volit, resp. kde Vám to bude umožněno nebo neumožněno (viz trvalý pobyt). Není to tedy jen o tom, mít volební lístky. Proto si pročtěte informace viz odkaz. Zdravím!

P.S. A nevěřte tvrzení, že tyto volby jsou referendum o současné vládě - s vládou to nemá nic společného, jde o zcela jiné volby.

irozhlas.cz/...

doplněno 22.09.22 20:16:

terezkenl - přečtěte si to, ať nejdete volit zbytečně tam, kam jít nemáte.

Tyto volby nejsou referendem o současné vládě, ale pokud nebudou zvoleni straničtí kolegové současné vlády, bude to pro některé radní dost mrzuté.

liska5
hodnocení

1x

Obálka s volebními lístky nemá napsaného adresáta, je tam napsán jen volební okrsek, kam jít k volbám. Nám to nastrkali do všech schránek bez ohledu zda tam mají jmenovky. Kdo schránku nemá,nebo mu jeho obálka záhadně zmizela, vyžádá si tuto obálku s volebními lístky až ve volební místnosti... ...Vy si pohlídejte, abyste šel do správné volební místnosti, kde Vás mají na seznamech. Jde o lidi s trvalým pobytem v okrsku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]