Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časté močení

Od: robert* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Je mi 67let. Mám problémy s častým močením. Ve dne nevypiji ani 2-3litry tekutin. Ve dne ani to nepočítám jdu na wc nemám pálení při močení. Ve dne když vypiji tekutiny tak po krátké době mne nutí na wc. V noci jdu 2krát na wc. Kde bude problém muže to být něco vážnějšího? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Ak ste muz, tak jasna zvacsena prostata (bud bezne nezhubne kvoli veku alebo v horsom pripade nador), navstivte urologa. Tam ste mimochodom mali pravidelne chodit od 50-ky na preventivne prehliadky.

eldo
Jestli často pijete kávu to má též na to vliv.

hodnocení

4x

K doktoru a krevní testy. Může to být cukrovka.

hodnocení

1x

šel bych s ranní močí na urologii a také na krevní obraz

hodnocení

1x

Nejspíš problém s prostatou. Každopádně doporučuji, co nejdříve, prohlídku u urologa. Může to být jak zvětšená prostata, tak i případně větší problém (onkologický). Je nutná prohlídka ("sono") a rozbor krve (PSA) a moči. A měla by být opakovaná minimálně každý rok. Zvětšená prostata se operuje, pokud je nutné, celkem běžně. Pokud by šlo o onkologický problém, tak pokud se odhalí zavčas, je poměrně, velmi často, dobrá možnost odstranění nádoru a vyléčení.

hodnocení

0x

Těch příčin může být více. Je proud slabý nebo silný, je přerušovaný atd. Takto je to těžké říci. Dal jste málo informací.

hodnocení

0x

Zvýšený cukr by mohl být vysvětlením. Jen mi napadá, že byste měla začít s posilováním svalstva pánevního dna. Strejda Gůgl ví a umí poradit i s videem a komentářem. Když tohle zanedbáte, přijde moment, kdy budete nevědomě, neudržitelně učurávat. A také neřešitelně.

jano123
hodnocení

0x

Možnosti už spomenuli, len ma prekvapuje, že riešenie hľadate na internete.

To je tak, ako keby ma bolel zub, písal by som po internete, a čakal

že mi niekto doporučí zubára...*zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]