Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je mi 67let. Mám problémy s častým močením. Ve dne nevypiji ani 2-3litry tekutin. Ve dne ani to nepočítám jdu na wc nemám pálení při močení. Ve dne když vypiji tekutiny tak po krátké době mne nutí na wc. V noci jdu 2krát na wc. Kde bude problém muže to být něco vážnějšího? Děkuji.
Nejspíš problém s prostatou. Každopádně doporučuji, co nejdříve, prohlídku u urologa. Může to být jak zvětšená prostata, tak i případně větší problém (onkologický). Je nutná prohlídka ("sono") a rozbor krve (PSA) a moči. A měla by být opakovaná minimálně každý rok. Zvětšená prostata se operuje, pokud je nutné, celkem běžně. Pokud by šlo o onkologický problém, tak pokud se odhalí zavčas, je poměrně, velmi často, dobrá možnost odstranění nádoru a vyléčení.
Těch příčin může být více. Je proud slabý nebo silný, je přerušovaný atd. Takto je to těžké říci. Dal jste málo informací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.