Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vše se točí jen kolem sexu...

Od: vendyb* odpovědí: 8 změna:

mám muže, 12 let jsme manželé, je jen na víken doma, protokaždý chápe, že sex je pro něj vším, je jen o víkendu, někdy se stane, že jsem unavená a nestane se to podle jeho představivosti či zásad, pak mi celý týden nezavolá a když tak jen pokud je to důležité, to a to udělej a to a to vyřiť, ví sám, že se zase udobříme stačí jen být milá a vášnivá...zkusila jsem prosby, vyhrůžky...poraďte, co na takového chlapa, miluje mě, ví co ve mě má...jen občas, chce nebo dělá být důležitý? jak v této chvíly reagovat? děkuji...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

5x

no na druhou stranu, řečeno přímo a nepříjemně: když doma nedostane, vezme si jinde... Navíc je celý týden pryč a když je doma, tak vás "bolí hlava"? nedivím se, že je naštvatný.

co si s ním trochu promluvit, říct mu, že fakt nemám náladu na postelové hrátky, ale jestli chce, můžem si dát rychlovku...

Vlk se nažere a koza zůstane celá...

cacab*
hodnocení

3x

Ještě párkrát odmítni a najde si bokovku.

pb®
hodnocení

2x

Nebudu si brat servitky. To je takovy problem po 12ti letem manzelstvi mu rict promin milacku, dnes nemam chut na pohlavni styk, ale jestli chces, mohla bych ti ho vykourit/vyhonit? A po trosce mazleni ho uspokojit bud oralne nebo manualne? Vsadim se, ze i kdyz by nedoslo ke klasickemu pohlavnimu styku, byl by spokojeny a neodjizdel nastvany. A kdyz nemate silu vecer, co takhle rano? Jojo, nejvic problemu vznika tim, ze lide ackoliv umi mluvit, nedokazou se domluvit. Jo a jeste neco, vy soulozite jen podle toho, jak si to zada manzel? To mam tedy asi spatne predstavy, ale nejak jsem si vzdycky myslela, ze pro muze je pritazliva zena, ktera vi co v posteli chce, dokaze si o to jasne rict a neboji se projevit svou rozkos. Takze vlastne by se melo soulozit podle predstav zeny (tedy pokud jeji predstavy nejsou poloha mrtvy brouk, nocni kosile po babicce a zhasnute svetlo:D).

taran*

pb Tleskám Vám , jste určitě bezvadná manželka a chápající žena a vy baby okolo vemte si z ní příklad*hej*

jahoda*
hodnocení

0x

Jsem na tom úplně stejně. Svého muže mám doma též jenom na víkend.

To, že se někdy necítíte "fit na sex", by měl Váš muž pochopit. Někdy jsou prostě dny, kdy se ženy na sex necítí. Proto si k sobě jen lehněte, obímejte se a svému muži prostě řekněte, že se momentálně na sex necítíte, a pokud byste ho i přesto měli, nebylo by to ono. Řekněte mu, že ho milujete, ale že to fakt nejde. Během týdne čekejte, zda zavolá. V opačném případě zavolejte Vy sama a buďte na něj milá. Milým hlasem a laskavostí si ho opět omotáte kolem prstu. Prosby a výhružky nedoporučuji. Mohl by to otočit proti Vám.

Sama mám tyto dny, kdy se prostě na sex necítím. Můj muž to naštěstí chápe. Vám doporučuji, abyste si promyslela, co jsem Vám napsala a něco z toho "použila". Přeji hodně štěstí :)

hop®
hodnocení

0x

Vše je o toleranci, ten chlap musí uznat, že ten celej tejden bez něj pouze neodpočíváš a nečekáš až přilítne a skočí Ti do pelíšku, předpokládám, že taky v týdnu něco řešíš a nějak pracuješ. Ty třeba toužíš po sexu od pondělí do pátku a zrovna v sobotu prostě tu správnou náladu mít NEMUSÍŠ! Tak to prostě vyjde v neděli a nebo ne! A jestli s Tebou chce mít sex kdy se mu zachce, tak aspoň 50% úspěchu bude mít když si najde práci v místě bydliště a bude bydlet DOMA, s Tebou. Nevím jak je váš vztah postaven, ale asi nejsi jeho otrokyně a služka! Jo, asi chce bejt důležitej, každej chlap je ješitnej, ale nesmí se to přehánět!

tanitaa
hodnocení

0x

Souhlasím s myse@..

Většina mužů co nedostane doma hledá jinde... Protože krutá pravda je ,že pokud to neklape v posteli je to počátek konce...Prosby a výhružky ti nepomůžou,naopak chlapi tohle nesnáší, jakékoliv donucovací prostředky včetně výčitek,takže čím častěji tím rychlejší bývá konec...Bylo by ti milejší kdyby tvůj chlap byl doma a chtěl sex 5x týdně a o víkendu ti dal pokoj?

Pokud netrávíš celý týden tvrdou dřinou,a celodenní péčí o děti a máš možnost se trochu věnovat sama sobě,zajdi si na kafe, kup si něco hezkého na sebe co by se i muži mohlo líbit, třeba i nějaký nový parfém,prostě zkus se na víkend trochu připravit...naladit...uvidíš, že potom i na ten sex se budeš těšit a tvůj muž to jistě ocení...

marenka*
hodnocení

0x

On nechce, ani nedělá důležitého. Miluje Vás a celý týden je pryč, těší se domů jak malé děcko a doma? Prosby, výhrůžky, unavená žena? On je taky unavený a přesto chce lásku. Co si budeme povídat, ne vždy je sex upřímný a občas to žena prostě vydrží. *hi* Těch pět minut divadýlka za spokojený víkend snad stojí ne? Ani se mu nedivím, že pak celý týden nevolá, nebo jenom řekne to udělej, to vyřiď. Je normálně naštvaný a já na jeho místě bych byla taky. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]