Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krabička malá na míru

Od: anonymmka odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, dlouhodobě scháním krabičku na míru... udělaně z plastu...5x5 cm
Šířka 3 cm
3 cm široká
5cm vysoká
Délka může být klidně 6 cm
Potřebuji do kabelky
Teď mám sice krabičku 3 cm širokou ale je 7,9x 7,9 cm a ten zip tak tak zapnu. Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

3x

Pohledejte zde: obchod.geology.cz/...

anonymmka
hodnocení

Díky našla jsem přesně co jsem hledala. :)
Vyrobila jsem z papíru a vešla se. Tak obědnám. :)

tomaso
hodnocení

2x
Někdo v okolí určitě bude mít 3D tiskárnu, to je úkol přímo ideální...

hodnocení

0x
Jak má být krabička vlastně velká?
5x5, nebo vlastně 3x3? Délka klidně i 6cm?
Stav se v železářství. Mívají prázdný krabičky po vrtácích. Různých velikostí. Jelikož to je vlastně odpad, tak bude za úsměv.
anonymmka
hodnocení

5x5cm
Šířka 3 cm nebo výška záleží na uhlu pohledu.
Nebo z čeho vyrobit? Krom papíru aby to vydrželo.
Potřebuji na kabelové sluchátka mám v kapsičce z klíčema..a neustále se to do sebe zamotá.

novak1*
hodnocení

0x

Podíval bych se po obchodným dome . Možná je neco v takové krabičke zabalené. Nejaká potravina , léky, prací prostredek, kdoví co ješte. Koupím to a mám krabičku.

Muže být i valcová? Napr. z vitamínu, z léku.

hodnocení

0x

alza.cz/...

nebo zajdi do vietnamského obchodu, tam vzdy neco podobneho meli

kamarad na to pouzivla takovou tu plechovou krabicku od zvykacek nebo energitu

hodnocení

0x

Takovou krabičku jsem koupila v prodejně s dárky a vínem a likéry. Nosím v nich léky, které bych mohla potřebovat.

liska5

Nebo u šperků či bižuterie. Kupovala jsem si v takové krabičce korálky na náramek.

hodnocení

0x

V prodejně s klenoty mě překvapilo nevídané množství krabiček všech druhů, barev, tvarů a velikostí. Při koupi šperku ji dávají zdarma, šperk do ní vloží. Samotnou si jakoukoliv můžete koupit asi do 30 Kč. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]