Dobrý den, dlouhodobě scháním krabičku na míru... udělaně z plastu...5x5 cm Šířka 3 cm 3 cm široká 5cm vysoká Délka může být klidně 6 cm Potřebuji do kabelky Teď mám sice krabičku 3 cm širokou ale je 7,9x 7,9 cm a ten zip tak tak zapnu. Díky.
Jak má být krabička vlastně velká? 5x5, nebo vlastně 3x3? Délka klidně i 6cm? Stav se v železářství. Mívají prázdný krabičky po vrtácích. Různých velikostí. Jelikož to je vlastně odpad, tak bude za úsměv.
anonymmka
5x5cm Šířka 3 cm nebo výška záleží na uhlu pohledu. Nebo z čeho vyrobit? Krom papíru aby to vydrželo. Potřebuji na kabelové sluchátka mám v kapsičce z klíčema..a neustále se to do sebe zamotá.
Podíval bych se po obchodným dome . Možná je neco v takové krabičke zabalené. Nejaká potravina , léky, prací prostredek, kdoví co ješte. Koupím to a mám krabičku.
V prodejně s klenoty mě překvapilo nevídané množství krabiček všech druhů, barev, tvarů a velikostí. Při koupi šperku ji dávají zdarma, šperk do ní vloží. Samotnou si jakoukoliv můžete koupit asi do 30 Kč. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.