Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde by mi vyrobili něco na styl stikeez

Od: stikeez odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

máte nějaký tip buď na konkrétní firmu nebo alespoň firmu na výrobu čeho googlit (asi nějaký injection molding? nebo jak byste takové figurky vyráběli?), kde by mi vyrobili něco podobného na stil "stikeez", které dávají k nákupu v Lidlu? Nemusí to být v ČR, klidně kdekoliv jinde, zejména asi Evropa, Čína...

Veškeré podklady pro výrobu si připravím a dodám tak, jak budou potřebovat. Nehledám kusovou výrobu, chtěl bych jich minimálně jednotky tisíc, pokud bude příznivá cena, tak asi i vyšší desítky tisíc.

Bude je potřeba i nabarvit, nejlépe kdyby to samozřejmně zvládla udělat ta stejná firma, ale čekám, že to spíš asi umět nebudou... Co byste teda hledali, co se týče barvení? Musí to být nějaká technologie, která zvládne poměrně jemné detaily na členitém povrchu...

Díky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kokino
hodnocení

6x

Ftipné. Buď jste troll nebo hlupák. Člověk, který by na takovou věc měl finance a nějaké zkušenosti s prodejem, asi těžko bude hledat odpověď tady. Ale ok, třeba tady www.chemoplast.cz nebo www.silroc.cz Ale jak říkám, pokud to není troll a chcete to prodávat, tak asi nepochodíte, jestli se musíte ptát i na tak triviální věc.

A formy jsou kolem púl mega:) a to je pouze začátek

stickeez

Dobrý den,

omlouvám se, vím, že pro člověka zkušeného v tomto oboru je to asi triviální záležitost, já ale nemám žádné zkušenosti ani s prodejem, ani s výrobou čehokoliv z plastu. Jsem umělec a ve volném čase učím, mé zkušenosti v této oblasti končí u modelování a 3D tisku, nic víc jsem v tomto směru nikdy nedělal.

Prodávat to v žádném případě nebylo nikdy záměrem, chtěli jsme to rozdávat dětem ve škole...

Rozpočet jsem měl od pana ředitele před-schválený cca 50-100 tisíc, myslel jsem, že za to bych už třeba alespoň 5000 kusů zvládl vyrobit a měl bych hotovou formu atd. na další, jak tak ale zjišťuji, tak bych potřeboval spíš tak 500-1000 tisíc, to mi škola v žádném případě nezaplatí, obzvlášť ne teď, když pravděpodobně bude problém i s financema na vytápění... Už i tech 100 jim přišlo docela dost...

Takže dál to asi řešit nebudu, budeme muset vymyslet něco jiného, méně nákladného... :)

Díky za relativně konstruktivní odpověď, ikdyž ten začátek jste si teda mohl odpustit ;)

trollolo
2 centimetrový mold bude stát půl mega? :) To snad ne
Hele chtěl jsem se zeptat, k čemu vlastně ty krámy z Lidlu jsou dobré? Samé plasty všude. To už radši rozdávejte bonbony bez cukru v té škole, to alespoň zmizí přes Žaludek, střevo
Bohužel, spotřební daň na plasty asi zavést nejde… to by se muselo zavést v celé unii + ve stejné výši importní clo :)) taky by museli bejt plastové suroviny pod zámkem, stejně jako alkohol :)

hodnocení

0x

A proč nevymyslíš něco smysluplného,krámú je všude plno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]