Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nohy obarvené od bot

Od: anonymmka888 odpovědí: 6 změna:
Ahoj...koupila jsem si kožené boty přírodní useň. A včera byl hrozný liák. Boty promokly a já mám od včera úplně černé nohy co nepustily ani mýdlem.
Tak se ptám co z botama? A s s černýma nohama. Leda vydrbat kartáčem ..ale ručníkem nepomohlo.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrovic
hodnocení

0x

20 let nosim pouze kozene boty. Opravdicke kozene. At uz vychazkove, nebo pracovni. Toto se mi nikdy nestalo. Zvlastni. Zjistit, co ty boty jsou opravdu zac. Nohy nechat tak. Postupne se to vymyje. Pocasi uz je skarede, tak to v kotnikovych ponozkach nepujde videt.

hodnocení

0x

Mě se toto bohužel stalo taky. Jen boty byly černočervené. Nohy nešly vydrbat ničím. Nakonec se mi to podařilo odlakovačem. Reklamaci uznali.

sametka
hodnocení

0x

Na mytí nohou použít Solvinu a boty reklamovat. Určitě vám řeknou, že to není obuv do deště.

anonymmka888
hodnocení

Bohužel pořízeno jako podzimní obuv.
Pořízeno s CCC značka Lasocki.. Ve slevě za 900,-.
petrovic

A ty boty jsou opravdu z kuze? Neni to jen nejaka nabarvena kozenka?

hodnocení

0x

Jak dostat barvu z nohou to nevím. Ale co s botama? Jasně že reklamovat. Jsou tam ale podmínky. Tady je odpověď na stejnou otázku přímo od právníka:

bezplatnapravniporadna.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]