Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam do lázní/na welnes

Od: makina odpovědí: 7 změna:

Prosím, poraďte mi, potřebujeme s manželem do konce roku utratit prostředky z FKSP. Vymysleli jsme si lázeňský pobyt kdekoliv v ČR s pár procedurama, vstupem do sauny a neomezeným vstupem do bazénu. Jsme 55+, rádi chodíme. Protože jsme nikdy této možnosti nevyužili, tak nevíme kam jet. Máme na to 18 tisíc. Poradite nám? Děkuji za vaše typy.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

Dostali jsme poukaz zde hotelpraded.eu/...

Byli jsme tam před 2 roky, spokojenost, krásné výlety po okolí, do Polska asi 8 km.

hodnocení

2x

A musí to být lázně...a v ČR?

Za ty peníze seženete v Řecku týden s polopenzí v hotelu se ****, bez cesty samozřejmě..

liska5
hodnocení

2x

Wellness hotel Regenhart

hodnocení

2x
My byli ve dvou čtyři noci v Polsku na slevomat v hotelu ve městečku Kudowa Zdroj a pro dva to vyšlo na necelých 7000.- Bazén, sauna, plná penze, švédské stoly. Jen masáže se připlácely,ale při nástupu jsme dostali od hotelu voucher na slevu. Pěkná příroda, lázeňské městečko, cukrárny, kavárny. Byli jsme spokojení. Teď nám v práci nabídli příspěvek na welness 5000.- když si objednáme z několika vybraných lázní od Luhačovic po Mariánky ale když jsem viděl ty cenové relace, ani s tou dotací jsem do toho nakonec nešel.

hodnocení

1x
Dobrý den, záleží odkud jste, ale já můžu doporučit Karlovu Studánku, je tam nádherně a přímo pod horou Praděd, kde jsou skvělé turistické trasy. Dokonce zde byl pan prezident Havel se zotavovat.

hodnocení

1x

Každý Vám napíše, kde byl a co zažil, ale výběr je na Vás. Naposledy jsem byl na týden

Všude, kde jsem byl, byl jsem spokojen.

Je spousta vyhledávačů, kde si postupně zadáváte, co Vás baví a pak najde možnosti,.

hodnocení

0x

Podívejte se na nabídku Fr.lázní,je tam aquapark,mnoho možností na chození. Jen nevím na kolik dnů vám peníze při dnešních cenách v lázních vydží. I když každý týden dostávám 2 SMS na různé slevy.Nám se tam moc líbí. Jsou to totiž takové ty opravdové lázně s velkým "L".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]