Nejste přihlášen/a.
Ahoj v sobotu v noci mě chytil strašný průjem, mamka ho měla už odpoleddne, takže jsem to asi chytil od ní. Držíme přísnou dietu, kamaráda jsem poprosil, zda by nám koupil v lékárně enterol, jednou mi dost pomohl když jsem snědl zkažený bram. salát. měli jsme v lékárničce poslení dve tobolky hned v sobotu v noci jsme si každý jednu vzali. kamarád mi z lékárny dovezl ještě dvě krabičky loperamidu, to jsem neznal, zkusil jsem to podle návodu, je to možná dobré v tom, že se vám nechce dlouhou dobu, ovšem se vám to pak nahromadí a pak to vše vyjede najednou. uhlí bereme pravidelně samozřejmě s odstupem od enterolu, jsem zklamaný z toho, že ten enterol nezabíra jelikož ho beru od soboty každý den, a myslím, si, že se to moc nezlepšilo, pravděpodobně je to tedy virové nebo infekční nevím. poradte nějaké léky co vám pomohli.
Jinak ten zápach z toho průjmu je strašně nepřirozený nevím čím to je.
Děkuji Václav
Jestli potíže přetrvávají, radši jděte k doktoru. Každý laik má nějaký zaručený recept, ale nevíte, jestli to není něco horšího a to vám tady nikdo neřekne.
Mně i na nejhorší vodopád zabere vždy uhlí.
Zdravím. Pokud vám po 3 dnech výrazně nezabere nic z toho, co užíváte, radila bych zajít k lékaři. S přílivem imigrantů se začínají množit případy nákazy úplavicí, která se projevuje přesně tak, jak popisujete. Ida
@...wurst, s tím lhaním brzděte. To, že nesledujete zprávy, ani upozornění hyg. stanic, je vaše chyba. Ida
Tak jsem byl na výtěru v pátek, salmonela je to, tak hlavně, že vím o co jde. nechtěl jsem zakládat novou otázku, ale jelikož pracuji v potravinářství doktor říkal, že musím mít 3x po sobě negativní výtěr, nevíte jak dlouho se může salmonela držet v těle, i když se člověk cítí zdravě? Díky
Měla jsem velké průjmy asi to byla nějaká infekce. Trvaly asi 3 neděle ale už šla ze mě jen voda jako z vodovodu, zkoušela jsem vše co je dostupné na trhu, ale nechtělo to přestat. K doktorovi jsem nešla, protože jsem tušila, že mi s tím pošle do nemocnice. Byla jsem objednána k doktorce na internu a tam vždy nosím výsledky krve z laboratoře. Když viděla mé výsledky tak mi hned volala, že jestli hned nepojedu no nemocnice tak umřu a zároven mi poslala sanitu. V nemocnici hned na JIP všechny minerály jsem měla rozházené, dávali mi transfůze, cpali do mě vodu a vitamíny horem dolem byla jsem tam týden a poslali mě domů ještě s průjmem, nedávala jsem tomu moc šancí, ale asi za týden jsem měla zas normální stolici po dlouhé době. Proto vám radím není radno si s průjmem zahrávat, jak trvá víc jak 3-4 dni jděte k lékaři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.