Dobrý den. Na chatě, na které jsem byl se sestřenicí, její kamarádkou a kamarádkou té kamarádky se mi zalíbila ta kamarádka té kamarádky. Jenže jsme tam byli jenom 2 dny. Znám jen křestní jméno jí a její matky. Ona pak odjela a už se s ní nikdy neuvidím. Nemám číslo ani nic takového a nechci aby se to dozvěděli ostatní, kteří byli na chatě. A na závěr, je mi 13 let. Co mám dělat? Děkuji za odpověď .
Jakube, kdybys věděl, s kolika prázdninovými láskami jsem se už nikdy neviděla... dnes už bych je nepoznala. Žiju o 50 let déle než Ty a těch okouzlení jsem zažila hodně. Ale vzpomínky jsou to pěkné. Je potřeba jít dál a těšit se na další podobné zážitky. Nebo překousnout všechno a zeptat se sestřenice, ta by věděla. Chápu, že v tomhle věku to není snadné.
Zkus přes sociální sítě, sestřenice může mít v přátelích nebo v kontaktech tu kamarádku a ta zase svoji kamarádku.
S nostalgií vzpomínám na své mládí. Vlak s prázdninovou láskou odjel na druhý konec republiky, proběhlo pár dopisů a v říjnu byl konec. Bylo to moc hezké.
Přestaň blbnout! Je přece normální, že mládež se zakouká a chce se sejít znova. Proč by to nemohli ostatní vědět? Nemůžeš to tak brzo vzdát!
Jméno sestřenice a její telefon znáš! Ona zase zná tu svoji kamarádku. I její telefon. Ta kámoška sestřenice přece zná tu svoji kamarádku, když spolu byly na chatě. Volej sestřenici, že potřebuješ číslo na její kamarádku. A potom volej na číslo té kočky, které ti sežene kamarádka sestřenice. Při nejhorším si vymysli, že jsi matce té kamarádky kamarádky něco slíbil zjistit, sehnat, vybavit a ztratil jsi lísteček s jejím telefonem. A příjmením. Přemýšlej, kombinuj, snaž se. Přemož se. Všechno něco stojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.