Nejste přihlášen/a.
Je my 39 let manzelce je 45, 3krat mne byla neverna vzdy sem ji odpustil pracujeme na jednom miste spolecne ale kazdy v jinaci dobu,vsicni ostatni co tu pracuji maji kolem 50ti let a z manzelkou flirtuji a dokazi ji poblnout hlavu a ona hnet kazdeho miluje,je to normalni ja to nedokazu posoudit vzdy de ale jen o chvilokovou lasku,kdyz my je neco divne a zeptam se ji tak zapira a nerekne pravdu...kdeyz uz na to proidu a vim to jiste tak si o tomk pak muzem povidat...vzdy my odpovi ze se ji libi ze oni maji chůapy furt zajem dekuji za odpoved... ps:nevim jak to resit ted kdyz to je po 4 jak byste to resili vy?
Petře, co blázníš? Jsme stejně staří a v tomhle věku už musíš znát svojí hodnotu snad ne?
Něco ses za život naučil, víš co od člověka chceš a co dokážeš tomu člověku nabídnout Ty sám. Tak si za tím stůj. Pryč s ní.
A víš Ty co? Začni si hledat holku hned, já jsem manžu poznala taky přes net a pohoda. Sice jsem vybírala dlouho, na tom mi vadilo to, na jiném zase ono, ale vybrala.
A s tou nevěrnicí, (velmi slušné slovo), se o jejích záletech nebav, naopak jí ukaž, že jestli o ní má zájem hromada cizích chlapů, tak Ty teda ne. Ještě bude prstíčkem škrábat, ale Ty buď konečně chlap.
No a kolik chlapů tam dělá, pokud čtyři má to za sebou, ne to byla sranda, ale popravdě řečeno, takový člověk se nezmění, ona jen potřebuje změnu a nového a nového milence, který ji uspokojí, nevěrnice je opravdu slušné slovo, znám i jiné, ale to se sem nehodí, taková ženská se nemá vdávat a má zůstat sama a ty se jí zbav, vždyť slušných ženských je dost
" Ona hned každého miluje? " - a tebe také miluje? Já myslím , že nemá smysl se trápit kvůli takové manželce. Baví tě to být paroháčem?
Řešila bych to radikálně...odchodem a rozvodem. Najdi si holku, která tě bude mít ráda
a která to bude mít už v hlavě srovnané...
.
Život máš jenom jeden a jen ty sám se musíš rozhodnout, jak ho prožít...Nenech si ho zkazit někým, kdo za to vůbec nestojí.
Petře, samozřejmě každou ženskou těší, když o ní maji chlapi zájem. Pokud by ji to jenom těšilo a s těma chlapama maximálně flirtovala, bylo by vše v rámci rozumných vztahů (i když třeba na hranici). Ale pokud si ty chlapy prokazatelně pustila blíž k tělu, třeba až do pelíšku, pak jsi až nesmyslně tolerantní, a s prominutím už jsi za parohatýho vola. Maximální toleranci si představuju jako třikrát a dost. Fakt netuším, co Tě u takovýhle ženský ještě drží, jestli se sám neuživíš, jestli neumíš masturbovat, jestli bydlíš v jejím baráku. Sakra vždyť je to proti Tobě už stará baba, tak ať táhne do p**ele, takovejch a ještě lepších seženeš za korunu pytel! Přestaň brečet a přitáhni jí řetěz, a když to nepůjde, pošli ji světem...
Nezlobte se, ale takto se nechová manželka. A ještě si s Váma o tom povídá, aby Vám dělala bolest. Copak jste její máma, jste její manžel. Myslím si, že nikdy jiná nebude a chlapi z práce si z Vás již dělají legraci. Je to smutné. Vy jste mladý člověk a určitě si najdete hodnou a věrnou ženu, přeji Vám to. PT /stařenka/
Když byla nevěrná 3x , bude i 10x. Bod´vám to vadí, nebo to už budete tolerovat do konce života. Sám musíte vykalkulovat co ztratíte a získáte změnou partnerky. Jiank vám dává možnost ji také být nevěrný, ale to vy asi nepreferujete. Takže pokud s ní enní rozumná domluva, a oželíte ztrátu takové ženy, tak se rozvedťe. Nezapomeňte, že ale neztrácíte jen "parohy", ale i teplé večeře, čisté spodÁry, občasný sex, čerstvé jídlo v ledničce ... vše má své PRO i PROTI .. . ..
S takovou ženskou se raději rozejděte. Podvedla Vás 3x. Už se nezmění - zvlášť se svém věku. Očividně Vás nemiluje. Kdyby ano, neflirtovala by dál. Vím, že je to bolestivé, rozejít se, ale ona Vám za to nestojí. Najděte si ženu, která Vám bude věrná, bude Vás mít ráda. Tato Vás jen využívala. Nic víc.
Přeji hodně štěstí
Dekuji za odpovedi ale na srozumitelnou ma zena,tvrdi ze uz si spolu nerozumime a nemame co rict tak hleda toto co chybi v nasem vztahu u jineho chlapa.snazime se spolu kominkovat a nakonec to skonci u problemu ktere mame s detmi nebo finance atd.vypada to ze doopravdy onicem jinacim se nebavime,ale mne to nepride protoze si myslim ze v kazdem vztahu sou problemy nekde mene nekde vice,proto si myslim ze reseni problemu je normalni vec,kdezto manzelka si mysli ze chce od tech problemu aspon na chvilim utect.ja ji na to rikam ze od problemu utect nejde! Nakonec to stejne dopadne tak ze ty vsicni chlapy to nemaji v rodine take v poraddku,kam chce teda utect kdyz je to z blata do louze...kdyby aspon nasla chlapa ktery ma vse v poradku,a ona by snim teda odesla.jenze tady to dopada tak ze chlapy aniz by neco resili a pomhli ji si uzijou a pak ji stejne nechaj. proste sem chtel vedet ten zenskej pohled jakto ze to zenska dovoli a nevazi si sama sebe? ze zenska vubec takovy vztah chce.
kdyz jsem je nahodou nacapal tak sem mymu spolupracovnikovi rekl ze je volna ze si ji muze vzit at ji teda udela stastnou a on se knicemu nema.uz mne ani nevadi co dela a mrzi mne ze sni ti chlapy nemaji dobre umysli nejlepsi by bylo kdyby si ji naky chlap odvedl a ona konecne videla ze to nejsou takovy romeove jak ona si stech filmu a serialu furt nalhava.uz psat nebudu a dekuji vam vsem ze ste napsali a preju vam hodne stesti ve vasich vztazich.
te pani co psala at nebrecim at mne teda uprimne rekne co je vic chlap ktery si jenom uzije nebo ja ktery sem s manzelkou 19let a v zivote bych ji takhle neponizoval uznavam ze do manzelky nejsem blazen jako driv ze po 19ti letech uz mne nerajcuje...ale po tech letech si ji vazim,a mam ji rad.za dalsi hodne lidi mne radi abych ji opustil ale mam strasny dilema ponevac se to netyka jen nas dvou ale zasahnem tim i nase deti kdyz si prectete vzkazy predtim ja bych ji nechal stim chlapem jit. ale doopravdy po tech 19ti letech bych chtel vedet ze bude v poradku a ze ji naky chlap udela stasnou. ale ono to dopadne ze ja odejdu a ten chlap stejnak sni nebude a mozna to nepochopite ale tenhle scenar se my moc nelibi.!ja ji prece nechci vzit stesti!napiste svuj nazor ktery vztah by pro vas jako pro zenu byl lepsi.? Dekuji!
Petře, je mi 50 a byla jsem 2x vdaná. Co ti říct? Víš ty vlastně co chceš?
Nejdřív pláčeš, že ti byla nevěrná tak co s ní a pak zase otočíš a chceš, aby byla šťastná.
Víš, ono štěstí nechodí jen tak. Aby byla šťastná, musí vědět, co to je být nešťastná. Pak pochopí. Aby zjistila, co to to neštěstí je, a to u tebe nepochopí. Ty ji viditelně hýčkáš jako v bavlnce, víš, jak to myslím. Myslím citově. Ona si prostě musí uvědomit, CO v tobě ztratí. Jen tak zkusmo se seber a odejdi. Jste spolu 19 let, předpokládám, že děti už nemáte kdoví jak malé. Aby je to zasáhlo. S nějakým vysvětlováním dětem, to si nelam hlavu. Nepochopí. Nejdřív ne. To všechno přijde časem. Až budou mít vlastní rodinu a budou stát na vlastních nohou. Věř, vím, o čem mluvím. Odsoudí tě, ale ty přece chceš, aby pochopila... Tak buď chlap a ukaž jí, co to neštěstí je. Aby byla šťastná... Přeju moc síly!
K tomu bych jen dodala, že děcka víc trpí tím, co vidí. Táta trouba, máma k**a. Já nemluvím takhle ošklivě, ale líp to říct nejde. Omlouvám se. Ale fakt, moje macecha jednou zahla tátovi a můžu vám říct, že jsem tím trpěla víc než on, protože on se to nikdy nedozvěděl. Nenáviděla jsem jí za to velice dlouho a pořád to ve mě je. (mimochodem to mi bylo 22 let)
:D tak tohle mě rozesmálo :" Chlapi si užijou a pak ji stejně nechaj ..."- no já teda nevím, který chlap by ji chtěl na pořád ...prostě jen využijí toho, že se jim nabídne... Chceš aby manželka byla šťastná? Ať začne podnikat ( může s těma chlapama chodit za prachy, proč to dělá zadarmo?) ...ona bude šťastná- a ty budeš taky šťastný (protože ona je šťastná...) - a ještě i nějakou kačku vydělá
. Vážně nechápu, proč s takovou manželkou ještě žiješ
.
Petře, nezlob se na mě, ale jsi parohatej vůl. Takovou ženskou kopnout do zadele, radši včera, než dneska. Jednou bych to toleroval. Podruhé - nazdar, támhle jsou dveře. Ať uděláš cokoliv, všechno bude lepší, než s ní zůstat. A jestli ji máš tak rád, že ji nedokážeš opustit, pak je mi Tě líto. V tom případě si ale neztěžuj, Nemyslím, že bys v 39 letech nenašel lepší ženskou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.