Nejste přihlášen/a.
Zatím nic neřešte! Žádnou žádost o rozvod nedávejte! Zblbla dočasně, to se stává. Přečtěte si knížečku od M. Plzáka První pomoc při nehodách manželských. Tam to zákonitě nevydrží. Když se nerozvedete, ona bude nervozní, ten její taky. Navíc děti nejsou jeho, nebude mít ty nervy s nimi. A oni budou chtít být s Vámi. Čas hraje pro Vás. Tam taky příjde krize. Vydržte. Věnujte se hodně dětem, ale ji berte, jako že ji to chudinku postihlo, tak se nedá nic dělat. Když musí, tak musí. Klidně jí pomozte balit, laskavě ji vyprovoďte. Hlavně žádné scény a prosit ji. Naopak popřejte jí hodně štěstí v novém domově. Takový postoj ji vykolejí.
Jen tak Vás nerozvedou, když budete proti. Jak podáte žádost o rozvod, tak děti během rozvodového řízení zastupuje OSPOD, konkrétní soc.pracovnice, která se zúčastňuje soudních stání a jedná v zájmu dětí. U toho prvního Vám rozvod budou rozmlouvat a doporučí rodinnou nebo manželskou poradnu. Děti neztratíte, ona bude mít určeno, že Vám je bude muset poskytovat nejen co 14 dní, ale i ve všedních dnech, když jsou takto malé.. Jestli, tak ať žádost o rozvod podá ona. Proč Vy? Vy bourat rodinu nechcete.
Věřte, že podobnou situaci zažil zhruba každý čtvrtý chlap. Dokonce se kvůli tomu spojili do Unie otců a mají své oblastní skupiny, kde si pomáhají, zejména tam, kde chlap cítí, že rozhodnutí soudu bylo nesprávné, že byl odsunut na druhou kolej.
A žádné doprošování. Neshazujte se. Svoje jí řekněte důrazně a jen jednou, že ji máte rád a o děti nechcete přijít. Jen dodejte, že pokud ona odejde, Vy nemusíte zůstat sám.. U ní už to nebude to tajemné zahýbání, ukradené chvilky v exkluzívním prostředí. Teď jí nastane realita všedních dnů se vším všudy, která ji z toho sna zákonitě probudí.A dobře jí tak! ..
Vaše paní je práskaná, vypočítavá ženština. Nemyslí na děti, nemyslí na Vás a jde jen za tím svým, za vidinou něčeho lepšího, než má s Vámi. Jak si takové ženské můžete vážit? Já vím, jsou tady děti a zřejmě jim chcete zachránit rodinu.
Nechápu, proč jste jí dělal oslavu k narozeninám, kupoval dárky, líbal se s ní, chtěl sex...Vůbec nic si nezasloužila, mejdan a dárečky měl připravit ten náhradník. Snad nejste takový chudák, abyste po někom dojídal zbytky.
Nejhorší je ten její názor, že když jí to s novým nebude vyhovovat, chtěla by se vrátit. Je tak hloupá, že si myslí, že manželství je jenom na zkoušku? Potom možná poctí svou přítomností postupně pana Vomáčku, Vopičku, Krupičku a Vokurku - a když jí to se žádným nebude dělat dobrotu, vrátí se celá otahaná zpátky k Vám. Možná i s dalším potomkem. A vy ji přijmete s jásotem. Do Prčic!
Měl byste mít trochu sebevědomí. Kopněte ji do pozadí, ať si jde, když dokázala zapomenout na všechno, co jste spolu prožili. A ať jí to už klape, nebo ne, hlavně, aŤ se nevrací. Zřejmě je tak sobecká a hloupá, že ani nechápe, jak by Vás to rozhodilo a jak moc by Vás to bolelo. Jaga.
podívej základem je se nehrbit a nedělat ze sebe užitečnýho idiota
dej jí šanci řekni že má 3 měsíce na to se srovnat vrátit a vztah urovnat a nech jí zatim bejt nedolejzej nestarej se prostě jako by nebyla
pokud to nepude prostě se sní rozejdi v poklidu si podělte majetek dohodněte se na výchově dětí a začni si žít nový život
věz že nemá žádnou cenu vyvádět dolejzat a doprošovat se
sice je to ted naprd ale věz že čas to srovná a třeba přijdeš i na to že ti je bez ní líp
První Vaše věta, Ďáble, je úžasně trefná.
Psycholog známému řekl, dejte jí rok ultimátum. Tři měsíce na rozhodnutí asi nestačí. I když všude je to jinak.
Myslíte, že by mělo smysl, aby se on s milencem setkal někde u kafe?
nevidim jedinej důvod lobovat u milence za manželku jak už sem psal je třeba se nehrbit
baba když zblbne tak s ní nehne nic vlastní zkušenost
myslim že 3 měsíce sou dostatečná doba aby si rozmyslela co chce osobně nevidim jedinej důvod proč čekat dýl a zbytečně si dělat naději
Dám Vám špatnou radu podle mého života. Exmanželka po sedmi letech řekla - rozvedeme se. Za hodinu jsem byl na svobodárce, nechal jsem jí byt, vzal si jen své věci. Expřítelkyně po dvaceti letech - měl by ses odstěhovat. Za hodinu jsem byl pryč, nechal jsem jí barák a obchod, vzal si jen auto a vercajk. Současnou přítelkyni jsem varoval - jen slůvko o rozejití se a jsem pryč... Pro Vás možná dobrá zpráva - obě ex do roka projevily přání se dát znovu dohromady. Ne.
Příklad z vedlejší vesnice: Ona ( zvyklá na minimum povinností v domácnosti) odešla od manžela i dvou malých dětí za milencem do jiné vesnice, ale nový partner (dosud se s ním stýkala jen v hotýlcích) po ní chtěl, aby vařila, starala se o hospodářství a makala na poli. Do měsíce byla zpátky.
to je jak z filmu: csfd.cz/...
A k čemu taková netahává, kterou jinde nechtěli, je? Beztak to za chvíli zkusí znova, Vzít kramle...
hank - dejte si pozor, aby se paní nevracela od milence s outěžkem a nepřinesla Vám domů cizí dítě.
Copak peníze, ale to pištění, hádky, vrtání se v jídle, ranní fofr, křik, oblékání, škola, školka, vyzvednout, a zase řev a žalování, pláč i maléry. A absence vlastního táty, místo kterého je nějakej náhradník, co bude mít asi i zakázáno mnohdy zasahovat. A pokud zasáhne, tak to může končit hádkou. Děti budou v novém prostředí, ale hlavně v jeho domě. kde mohou nadělat škody .
Já za sebe zas nechápu,že když Vaše žena chce odejít.Tak,že ji nenecháte odejít.Když chce,tak ať jde? Nebo,vy chcete být s někým,kdo s Vámi nechce být?
O střídavé péči nerozhoduje, kdo podal žádost o rozvod, ale podmínky u obou rozvedených a schopnost vzájemné komunikace, protože tam to musí všechno klapat, musejí si vycházet vstříc, operativně řešit situace dětí. Naopak si myslím, že kdybyste podal Vy žádost o rozvod, tak si přihoršíte, jakože se ochotně vzdáváte dětí a že Vás zas tolik nezajímají. Nechte ji, ať si sama zažádá. Je to ona, kdo chce pryč. Žít si můžete každý sámi i jako manželé. Milenec to ale bude těžko snášet, že má doma vdanou ženu s dětmi. Vlastně se tak oba podusí.
Nějaké problémy ve vztahu z hlavně její strany jsem sice zaznamenal...
Takže za všechno může manželka? Tys byl ukázkový manžel a otec? Manželský poradně jste byli?
pokud po ní tak toužíš, no tak to hlavně nedávej tak moc najevo, a dej jí čas
A kdo ti řadil jako první dávat žádost o rozvod? Nějakej její kámoš co ho navedla?
Na tohle se jaksi zapomnělo a je dobře, že to zmiňujete. Proč asi ta paní začala vztah jinde. Primárně to neustála ona. A taky v knihách najdete, že institut manželství není automatický mechanismus, ale fuška. Ale mohl k tomu něčím přispět i manžel - tazatel. To ví on sám, jestli nebyl třeba moc kritický, žárlivý, puntičkářský, úzkoprsý, přecitlivělý, náladový, nerozhodný, netaktní, urážlivý, hypochondr, a jánevímcoještě. Mohl by zajít sám do manželské poradny. Ji si pozve psycholog dodatečně. A podle toho, jaké jsou šance, tak časem oba manžele spolu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.