Nejste přihlášen/a.
dobry den pred tydnem jsem dostala dovnatka a vsude jsem cetla ze me po nasazeni budou zhruba tyden bolet i kamosky ktere maji rovnatka rikali ze je to treba bolelo 4 dny a takhle a tak jsem cekala az me budou bolet ale vubec neboleli tak se chci jen zeptat jestli je to v poradku jestli tam neni neco spatne udelany nebo tak neci kdyz me vubec neboleli
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
pb®
1x
Že je doktor nasadil neznamená, že je hned aktivoval, tedy utáhnul tak, aby síly působily na zuby. Třeba je máte zatím jen tak, abyste si na ně zvykla, naučila se je čistit. K aktivaci dojde až na příští kontrole. Každá huba je jiná, některý zub vyžaduje k nápravě rotaci, jiný posun a další sklopení. A každý je jinak vnímavý k podnětům. Co jednoho už bolí, druhý ani necítí. Syn má momentálně kroužky na šestkách a patrový oblouk k rotaci jedné šestky, na aktivaci jsme byli před týdnem a zuby nebolí.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]