Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Měl jsem problémy bolesti břicha plynatost zácpa atd. Doktorka mne poslala na odběr krve a moče. Výsledky jsem měl v pořádku. Řekla mi abych si koupil Biopron Forte na zlepšení střevních bakterii. Taky jsem měl před tím než jsem začal užívat tablety pálení v očích dále jak kdyby smetí atd. Užívám tablety 2.den a již mám zlepšení ohledně bolesti břicha jak jsem zácpy atd. Mírně se mi spustila rýma a pálení v očích již nemám. Když jsou problémy jak jsem popsal na více zdravotních problemu které se zlepší? Děkuji.
Dobrý den, až se upraví mikroflora ve střevech, tak skončí zácpa, což jistě budete i Vy považovat za výrazné zlepšení. Jinak Vám zřejmě nic závažného není (to by si doktorka všimla). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.