Prostřednictvím Revolut mám zakoupen za cca 1000 dolarů balík akcií PetroChina (PTR) ta měla být dle informace vyřazena z burzy NYSE až 18.10.2022 akcie mi zmizely však již nyní protože bylo již ukončeno obchodování již dnes... Poradi někdo jak se nyní ke svým akciím dostat, případně jak je lze prodat... Díky za tip na experta, počítám že tato rada může být zpoplatněna...
jedinou správnou odpověď dostaneš na podpoře Revolutu. Nikdo z nás nebude vědět jestli jsi koupil podkladový aktivum, nebo CFD. koukám PTR bylo listovaný na NDQ a ne na NYSE, ale to je celkem irelevantní. akcie se po delistingu dají za poplatek převést na jinou burzu, pochybuju ale že Revolut bude mít Shaghai nebo HogKong či kde je tohle peklo zalistovaný.Degiro mi našlo že se obchoduje ještě ve Frankfurtu, třeba ti to převedou tam. napiš na tu podporu
Ano učinil jsem tak... Odpověď nejistá čeká se zda bude možné odprodat na OTC... Uvidime co se bude dít.. Není v tom mnoho peněz cca 1000 USD ale bylo by to škoda to zbuhdarma zahodit
romas
Zdravím, mám stejný problém, akcie zmizeli z Revolutu,takže mám napsat na podporu, nebo jak mám postupovat děkuji za odpověď.V akciích jsem úplný začátečník.
tkez
Podporu revolut už jsem kontaktoval... Sdělili že se ozvou zpět pokud bude možné akcie prodat prostřednictvím 0TC, pokud to nepůjde tak smůla...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.