Nejste přihlášen/a.
JE JEDLÝ a krásný. Tak už rostou.
Můj tip houbareni.cz/... Každopádně ten váš určitě není jedovatý. Ale počkejte na další rádce, nejsem pan Smotlacha.
tak znovu: houbareni.cz/...
Název? Jedlá houba, pak je název jedlá jen jednou a třetí název nejedlá!
Důvod? u jednoho druhu znám asi 3 názvy,každý jiný ,krajový.Proto jen tři názvy!
nechápete, že někoho to nezajímá jak se jmenuje? Jen to zda je jedlá vícekrát a ne jen jednou?!
Jinak pokud bych to chtěl vědět-otveřu si atlas hub , nebo internetové stránky o houbech popř se obrátím na kamarády Houbaře!
Jestli nemodrá, tak to bude nejspíš hřib dubový. Škoda, že jste očistil důkladně tu nohu. Jedním ze znaků je i typická síťka na noze. I kdyby to byl hřib smrkový, který je bledší, nebo h.hnědý, který je měkčí, všechny jsou jedlé a výtečné.
Rostou. Ve vlaku nastoupila někde u Hanušovic paní s plným košíkem. Já letos našla samé hřiby kováře. Ty ovšem nemají tu chuť.
Podle barvy klobouku a hlavně podle sytě žlutých rourek usuzuji na hřib plstnatý. Jedlký a chutný. Jaga.
Včera jsem také poprvé vyrazila. Chtěla jsem ulovit kotrč. známá předtím našla 3. Kotrč jsem sice nepotkala, ale jinak jsem byla docela spokojená.
Snad už konečně porostou. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.