Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Test reklamy - hrozí mi něco?

Od: zvedavec* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám takovou kuriozní otázečku.

Mohu natočit reklamu třeba na nějaký prací prášek a jak v reklamach tvrdi jak to vše funguje a u mě to fungovat nebude třeba i na poněkolikáty mohu natočit video s tím že to není pravda? Mohou mě treba zažalovat za pomluvu nebo tak něco?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Já si myslím, že Vám žádný postih nehrozí.

Různé organizece, jako třeba DTest by takto ani nic nemohli testovat, protože by byli pořád u soudu. . .

chelsi*
hodnocení

0x

Myslel jste "reklamy"? Podle mě skoro v každé reklamě je trochu lži... A dělat reklamu proti něčemu, nevím, mělo by to úspěch? Každý si přeci koupí to, co bude chtít ať už bude ovlivněn reklamou nebo ne...*nevi*

hop®
hodnocení

0x

Pokud ve svojí antireklamě upřesníš, že je to pouze z Tvojí zkušenosti, nebo že to tvrdí "9 z deseti dotázaných", nikdo nic nezmůže, nikdo nebude zkoumat koho ses tázal. Ale přesto buď opatrný ve formulaci každého slovíčka, věř mi že pokud se trefíš někomu do černého svědomí, půjde po Tobě "jak slepice po flusu"!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]