Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte úspěšné zkušenosti s právním sporem AAA?

Od: jm odpovědí: 2 změna:

Rád bych získal bližší informace a rady od lidí, kteří se utkali s prodejcem AAA Auto. Snažím se pomoci sousedovi, který už více než měsíc řeší reklamaci v AAA (nyní uznaná - může jen vyměnit auto do 10ti dnů dle jednoduchého formuláře). Bohužel, soused není dostatečně právně znalý ani odolný psychologickkým nátlakům. Chci mu nějak pomoct... radou, zkušeností jiných, odkazem.

Informace o "já bych nikdy, kupuje jen blbec" - případně "já jsem spokojen" - si nechte pro sebe prosím. Děkuji.

Prodejce aktuálně uznanou reklamaci vozu chce řešit výměnou za vozidlo - ale je nutno koupit stejné či dražší, na úvěr, z pobočky,... podle těch jejich podmínek a informací si myslím v podstatě nezákoné podmínky a jednání...

Zajímají mne zkušenosti "AD Extrém" - kdo řešil reklamaci dlouhodobě s dohodou či soudním řízením.

Děkuji všem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

2x

az najdes nekoho kdo vyhral soud na ackama tak dej vedet , coz se nestane

asd1
hodnocení

0x

Musel by mít prostředky na výborného právníka a dlouholetý spor (mimo jiné na další auto kterým bude jezdit), jinak si s nim s úsměvem vytřou zadek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]