Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mnou pravidelně spal?

Od: anet odpovědí: 13 změna:

Zdravím, před pár týdny kluk se kterým jsme měli "vztah nevztah", kdy jsme prakticky dělali vše co ve vztahu, jen jsme nikde neříkali, že spolu chodíme a ani jsme spolu nechodili...jednoduše asi kamarádství s výhodami...takto to fungovalo půl roku...pravidelně jsme spolu spali a trávili čas...no ovšem mi před pár týdny napsal, že se mi omlouvá, ale že ho nepřitahuji a nejsem jeho typ, bylo mi to divné...proč by se mnou spal a trávil tolik času kdybych nebyla jeho typ...po dlouhém stalkování jeho profilů jsem si všimla na facebooku, že se začal přátelit nově s jinou holčinou a napadlo mě, zda se mě tím, že nejsem jeho typ a nepřitahuji ho nechtěl jen trvale zbavit, aby teď měl to samé s ní...bylo by reálné aby po tom všem jsem ho celou dobu nepřitahovala?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Upřímně , našel si novou děvčicu a tebe se jednoduše zbavil . Teď to samé čeká ji , než zase najde něco lepšího . Možná si ho přitahovala , ale nenašel jiný důvod , jak se tě "zbavit" . Prostě obyčejný hajzlík

hodnocení

6x
Zdravím. Nebylo. Já osobně tupuji na 99%, že je to novou známostí a napadlo mě to ještě dřív, než jsem to dočetl celé, že v tom bude jiná holčina. Nemá smysl se trápit. Buď to hodit za hlavu nebo si s ním promluvit otevřeně. hodně zdaru.

hodnocení

3x

Zdravím. Našel si na "hrátky" jinou a použil první trapnou výmluvu, která ho asi napadla, aby to s Vámi ukončil. Nesledujte ho na sociálních sítích, nemá to smysl.

hodnocení

2x

Proč by nespal, když jste s tím souhlasila?

makk
hodnocení

2x

Sama říkáš, že ani ty jsi to jako vztah nebrala. Já sice to dnešní "kamarádství s výhodami" moc nechápu, ale když vám to vyhovuje, tak si to tak dělejte. Nesmíš se ale pak divit, že když najde holku pro vztah, tak o ty "výhody" z tvé strany už nemá zájem. Ty by ses asi chovala úplně stejně, kdyby se v tvém životě objevil ten pravý.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, nezávazný vtah nevztah, kamarádství s výhodami, stalkování z Vaší strany. Co jste od toho čekala? Prostě to skončilo a kamarád si našel jinou kamarádku. Možná změnil vkus, možná se Vás chtěl definitivně zbavit (ale zatím se mu to nedaří, když ho špehujete). Vzpamatujte se a nenechte si kazit sebevědomí - určitě jste přitažlivá jako filmová hvězda těsně před prvním záběrem a on se zase na Vás někdo čapne. Zdravím!

hodnocení

1x

Chybou je, že jste si brzy po počátku nevyjasnili o jaký vztah se bude jednat. Pokud to není: "chodíme spolu", tak lze spíš očekávat, že to po nějaké době skončí. I když i takový vztah (něco jako kamarád s výhodami: bez emocí, bez závazků, bez očekávání) může skončit společným bydlením, chozením, popř. partnerským vztahem. Pokud muž necítí, že by se měl "vázat", chce vyzkoušet jinou ženu, která ho okouzlila. Třeba jsi stejně hezká, jako ta nová. Ty jsi ho už omrzela. Hodně mužů to tak má, bohužel. :)

hodnocení

1x

Protože jsi mu dovolila být jeho matrackou

hodnocení

1x

A co jste asi tak čekala? Nebyla to láska, nebyl to žádný vztah. Sama píšete, že jste spolu chodili-nechodili. Tedy spíš asi jenom leželi.

Jsou 2 možnosti:

1/ chlapci jste se už okoukala, ten laciný vztah bez lásky ukončil a hledá si nějakou jinou ochotnou dívku, která mu podrží jako Vy. Protože změna je život.

2/ chlapec by rád něco víc, než pouhý sex, našel si tedy dívku, která mu dává opravdu lásku, s kterou vážně chodí. Nejenom leží. Ten cit u Vás postrádal.

Pokud hledáte partnera pro budoucí život, nejenom náhodného "nabíječe", měla byste změnit chování. Všímat si, co partnera baví, zajímá, mluvit s ním o všem, o čem uznáte za vhodné. Abyste nebyla jedna z těch "ochotných ale opuštěných", spíš ta z "vyvolených." Jaga.

ltz
hodnocení

0x
Asi bude takový typ co se nechce vázat. Vyhovuje mu jen volný vztah a hlavně sex. Kdyz najde nový objev tak rozchod moc neresi, co si mysli nebo citi jeho bývalá. Je mu to jedno, když např. ženě dokaže říct, že ho nepřitahovala. Je takový studený, bezcitný.

michalverner
hodnocení

0x
Bylo by na místě nalít si čistého vína.Vy jste žádný vztah neměli.Šlo pouze o sex a nyní jste byla nahrazena novou hračkou.Je dost možné že mu to neklapne a opět přijde za Vámi,nebo ho to časem omrzí a bude spát s Vámi i s ní.Je tu ještě varianta na sex ve třech ale kdo ví.

sony*
hodnocení

0x
Spal s tebou proto,že v té době jsi ho přitahovala. Když ho okouzlila nová dívka,přestala jsi být pro něj zajímavá.
Váš vztah byl povrchní,nemáš čeho litovat. Pokud jsi byla spokojená s takovým týpkem,nemělo by tě to nijak moc trápit.

davidm*
hodnocení

0x
Je klidně možný, že celou dobu měl svoji přítelkyni a ona na to přišla, tak se jí vymluvil, že si jen píšete a ona chtěla ať se tě "zbaví"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]