Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v pátek jsem před garáží potkal holku, která kolem mě prošla, dívala se na mě a letmo se usmála. Bohužel jsem ze sebe nedostal ani B a pak jsem se mlátil do hlavy, že jsem nějak nezareagoval. Včera jsem čekal na stejném místě a ve stejnou dobu a nic.
Je mi jasné, že to byl všední den a včera byl víkend a navečer takhle mohla jít z autobusu. Viděl jsem ji poprvé ale moc lidí tady neznám, takže je možné že je místní a jen ji neznám.
Dokážete poradit? Nevím jestli to zkusit zas jen v pátek nebo třeba i v uterý a ve středu. Znám všechny varianty. Může být místní a nemusí. Mohla jít jen za kamarádkou. Taky může být místní, šla ze školy, kde mají sudej a lichej týden, takže ji příští pátek potkat nemusím. Už jsem sí říkal, že to je osud, protože pak jsem nasedl do auta a jel jsem projet trasu kterou mohla jít pěšky a nepotkal jsem a nebo jsem prostě debil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.