Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak znovu potkat holku?

Od: sergio odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

v pátek jsem před garáží potkal holku, která kolem mě prošla, dívala se na mě a letmo se usmála. Bohužel jsem ze sebe nedostal ani B a pak jsem se mlátil do hlavy, že jsem nějak nezareagoval. Včera jsem čekal na stejném místě a ve stejnou dobu a nic.

Je mi jasné, že to byl všední den a včera byl víkend a navečer takhle mohla jít z autobusu. Viděl jsem ji poprvé ale moc lidí tady neznám, takže je možné že je místní a jen ji neznám.

Dokážete poradit? Nevím jestli to zkusit zas jen v pátek nebo třeba i v uterý a ve středu. Znám všechny varianty. Může být místní a nemusí. Mohla jít jen za kamarádkou. Taky může být místní, šla ze školy, kde mají sudej a lichej týden, takže ji příští pátek potkat nemusím. Už jsem sí říkal, že to je osud, protože pak jsem nasedl do auta a jel jsem projet trasu kterou mohla jít pěšky a nepotkal jsem a nebo jsem prostě debil.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Moc to hrotíš. To už je pomalu stihomam a to není dobré. Pokud ji máš potkat i příště, potkáš ji. Pokud ne, potkáš jinou. A kdo ví, proč se na tebe usmála..třeba se bála, aby ve zdraví prošla těmi garážemi..to oni dělají..když jsou v úzkých, tak nasadí takový ten "úsměv".

hodnocení

0x

Zkoušej to každý den a zvětši interval kolem té doby, co jsi ji potkal.

ltz
hodnocení

0x
Na opětovně potkani se také záleží jak jste velké město, nebo spíše menší obec. Ve větším meste bude šance menší. Ale píšete holka, tak možná bude ještě studovat, tak to zkuste v okolí škol. Nebo bezte tím směrem, kam ona šla. Potom to ale spíše ponechte nahode, jestli se někde nepotkáte. Mohl by jste se na ni myšlením zbytečně až moc upinat a třeba ona ani není sama a možná někoho už má.
sergio
hodnocení

No jsme necelých 6 tisíc obyvatel a dost často potkávám ty stejný lidi, respektive je znám od vidění. Ale říkám, ji jsem takhle viděl poprvé nebo jsem si nevybavil, že bych ji viděl někdy předtím.

hodnocení

0x
Klidně to mohla být něčí kamarádka a byla tam poprvé a třeba naposledy. Jestli jsi jí zaujal, tak třeba i ona bude chodit kolem častěji, pokud je místní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]