Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde jsou uvedené různé akce k přilepšení

Od: maty odpovědí: 24 změna:
Dobrý den,
chtěl bych se poradit jak si v dnešní době přilepšit.
Třeba ČSOB banka měla akci, že když si stáhnu jejich aplikaci, dostanu 500Kč, opravdu jsem je dostal.
Moneta zase nabízí za založení osobního účtu 1500Kč.
Jde někde najít nějaký seznam, která společnost má zrovna nějaké akce?
Nemusí to být pouze banky.
Případně jak ty akce hledat?
Děkuji

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Někteří lidé si přilepšují prací...
racio

Ano, ale musíte uznat, že se jedná o ten nejzoufalejší způsob jak se dostat k penězům. To i náš pes si na stravu a veterináře vydělává daleko příjemnějšími aktivitami ;)

break
Pokud tě práce nebaví nebo je špatně placená, tak je to asi zoufalost. Jinak zcela v pořádku

hodnocení

2x

Stránky duofinance.cz/... se tímto přímo zabývají tak zkuste občas sledovat co je nového.

hodnocení

1x

Můžete zadat do googlu vyhledání např. slovního spojení - bonusy bank

Tady je jeden z odkazů, které jsem vygooglil

mimoskolu.cz/...

Určité bonusy za založení účtu dřív poskytovaly i sázkové kanceláře - Fortuna, tipsport, synottip a možná další. Můžete se podívat na webové stránky těch sázkovek, jestli to ještě nabízí. Mám dojem, že podmínkou bylo, naskenovat občanku a poslat to. Sázkař peníze nedostal přímo "do ruky", ale mohl s nimi sázet jako s body (s určitým omezením kurzu apod.). Pokud vyhrál, pak se mu částka připsala na účet v Kč. Takže když někdo vsadil třeba dva zápasy po 250 bodech s kurzem 2 a vyšším , tak mohl vyhrát třeba půlku z té bonusové částky.

doplněno 07.09.22 11:34:

Dívám se na webovou stránku sazky.

Nabízí tam bonus 220 Kč za registraci.

Tady je odkaz:

sazka.cz/...

maty
hodnocení

Dobrá stránka s přehledy, děkuju.
Můžete mi jen vysvětlit proč toho nevyužít?
Založení účtu online trvá 10-15min, pak většinou je potřeba zaplatit párkrát s jejich kartou, stejně chodím skoro každý den do obchodu, tak je mi úplně jedno kterou kartou přece zaplatím.
Zrušení účtu po nějaké době nebude složité, třeba zase 15minut.
Můžete mi říci kdo za tak krátkou dobu vydělá 1000Kč?
Já pracuji celkem dost fyzicky za 180Kč za hodinu v čistém.
Tady mám do hodiny vydělaných 1000Kč bez fyzické námahy.
Prosím o vysvětlení proč se na to díváte, že je to nesmysl?
Díky

Nikde jsem nepsal, že je to nesmysl. Asi jste si spletl příspěvky. Sám jsem toho bonusu u sazky využil, v době, kdy nabízeli 500 Kč.

hodnocení

1x

Moneyback od České spořitelny.

tomas13
Také mam, chodím převážně do Albertu, takže 15% zpět (max 500kc za měsíc) se hodí... Pro místní ignoranty nereálný ..

tttt
hodnocení

0x
Aneb línej vyzobávač třešní :))
Nechceš ještě aby ti někdo o každý takový akci napsal pohlednici?
Ps: finanční akci jsou na finančník webech, jiné akce jsou na jiných tematických webech, nikde není všechno na jednom místě a aktuální…
Já jsem teda od ČSOB dostal za srpen 1500 a ne 500 ( ty už jsi měl ten jejich účet? moc nechápu že někdo u nich měl účet a současně neměl smart banku ) a ještě nějaký cenny papíry
maty
hodnocení

Vy to tady komentujete a vpodstatě jste dělal to samé :)
Já jsem už účet u ČSOB měl, proto jsem dostal pouze 500Kč.

kostkozrout
hodnocení

0x
Si vsaď, že Petr Pavel bude prezidentem.
To máš kurz dva a nemusíš to ani danit.
tttt

Tomáš spíš prohraný vklad :)

Ps: A myslíš že někdo daní tyhlety přilepšeníčka? Ne

tomas13
hodnocení

0x
Google "účet s bonusem"

maty
hodnocení

Poradil byi někdo, na jakých konkrétní webech jsou takové akce? Případně jak takové akce hledat?
Děkuji

neporadí...

maty
hodnocení

Nepište za ostatní prosím vás.

já se přidávám do řady k Milanovi

Už víte, že ...konkrétní webech ...neporadí?

hodnocení

0x
Řekl bych, že @maty je na světě několik desítek let. Klientem banky několik dní, měsíců, let.*
Ovšem banky prosperují několik století. Vydělávají i na těch, kteří je chtějí oškubat.
Myslím, že o matyho teorii vědí a mají ji také zvládnutou a ošetřenou zadními vrátky...
Může to zkusit! Až zruší po nějaké době účet, spočítá všechny zaplacené poplatky, může udělat celkovou bilanci!
Pokud půjde do plusu, prosím zprávu cestou vnitřní pošty. V dnešní době by jeho (náš) džob mohl bance někdo nabonzovat...
*Nehodící se škrtněte!
maty
hodnocení

@hejkal četl jste dobře ty podmínky? Třeba u ČSOB tam opravdu nebyl žádný chyták.
Co si myslím, že Češi jsou prostě líní si založit více účtů a získat tak krásnou odměnu, jsou to krásné peníze přepočtené na strávený čas, aspoň z mého pohledu.
Samozřejmě když je někdo ve vyšší pozici jako doktor, právník, manažer a podobně tak pak to samozřejmě strácí smysl.
Ale s dělnickou třídou si myslím, že to stojí za to, jen se to prostě lidem nechce zakládat.
Je to tak nějak?
Třeba většina důchodců kupuje v supermarketech v akci, ale zase naopak člověk co je přetížený a má málo času nebo vysoce vydělávající tyto akce neřeší a kupuje za běžné ceny, protože jejich čas je pak drahý, no není to tak?
tomas13
Maty já vám přesně rozumím. Ty ignoraci místních "rádců". Já osobně účelové také zakládám... ČSOB 2000 do mallu, moneta 1500, RB 1000, mBank 1500, UCB 5000 do mallu atd. Někde jedu i 3. Kolo, většinou je stopka na rok a popř. jine tel číslo. To si objednám SIM zdarma na adresu. NIKDY JSEM NEPLATIL ZADNY POPLATEK, zrušení v ramci mobility klienta, dělám do Fio banky, která je má primární banka. Takže 2 minuty práce. Takže fakt nechápu místní machry, že toto zesměšňují. Leplove na PC...

hodnocení

0x

Mám ten dojem, že jsem viděl vylepený nějaký seznam akcí na úřadě práce. Tam bych se zkusil zeptat jak je možné si přilepšit.

hodnocení

0x

To se jako pokoušíte dělat reklamu, nebo jak tomu mám rozumět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]