Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou má introvert šanci najít trvalý vztah?

Od: tom97 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

je mi 25 a jsem samotářský introvert. Většinu času jsem doma a věnuji se svým koníčkům jako je focení a turistika, při kterých jsem mimo společnost kterou nevyhledávám. Unavuje mě. Na druhou stranu nemám problém obšas zajít kamkoliv s kamarády kterých mám jen pár, ale jsou pro mě důležitější než mnoho prátel.

V životě mi toho moc nechybí, mám dobré zázemí, pracuji, věnuji se zábavě a zatím jsem zdravý.Nejsem sám, ale jsem osamělý. Mám za sebou mnoho vztahů, ale žádný nevydržel kvůli mojí samotářské povaze. Extrovertní partnerky nemohli vydržet že jsem klidný a ne příliš akční člověk. Zdál jem se jim nudný a vztah je omrzel i když vše ostatní fungovalo jak mělo.

Otázka zní: Jakou má introvert šanci najít trvalý vztah?

Přijde mi že introvertů je obecně méně než extrovertů takže i vhodných žen které by se ke mě víc hodily je taky méně. Jak ale potkat takovou, která je stejně jako já nejčastěji doma a v práci?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sony*
hodnocení

4x
Zdravím,myslím,že máte šanci stejnou jako ostatní mladí muži. To,že jste rád doma a že jste klidný člověk nemůže být překážkou pro trvalý vztah. Naopak,zní to zajímavě a je známo,že se podobné typy navzajem přitahují,jen to nevzdavejte. Věřte,že tu pravou brzy potkáte,jste velmi mladý,všechno máte před sebou.
Hodně štěstí!

hodnocení

3x

Vztah je vždy o vzájemné toleranci. Prostě musíš narazit na podobnou ženskou a stejně ji občas někam vytáhnout. To se nemůžeš přemoci? Když ne, tak se nediv. Ony pak taky nemůžou.

tom97
hodnocení

Děkuji za odpověď.

Popravdě jsem se překonával poměrně hodně. Bral jsem ji na koupaliště i když je moc nemusím, navštěvovali jsme její přátele i moje, jezdili na výkendové pobyty, chodili do města a každý rok na dovolenou.

Problém byl asi v tom že by nejraději něco podnikala úplně každý výkend což kvůli práci není možné a o všední dny kdy se vracím domů po fyzicky náročné práci už chci prostě odpočívat. Navrhoval jsem i různé způsoby kompromisů jak by to bylo schůdné pro oba, ale dělal jsem je jenom já.

io

No tak zkrátka potřebuješ nějakou domácí puťku, do inzerátů si napiš: která ráda vaří, dělá domácí práce, kouká na seriály a baští u toho popcorn, a nerada chodí každý týden dvakrát na diskotéky...

určitě takové jsou, domácí typy...

To by mě asi taky zabilo každý týden někde lítat s babou :) kolik jsi jich vyzkoušel?

tom97
hodnocení

Na tom asi také něco bude.

Vztahy v trvání do 3 měsíců kterým bych nepřipisoval valnou hodnotu tak 9.

Z delších pouze půl roku a 2 roky.

Rozhodně jsem těch co stojí o něco dlouhodobějšího moc nepotkal.

Docela se vám podařilo popsat moji ideální představu budoucí ženy :) Takovou bych rád poznal to mi věřte.

io
No ale zase to nebude žádná modelka. Bude trošku plnoštíhlá :)
Každopádně třeba by ti to nevadilo :)) když jí tedy nechceš brát nikam na výstavku.
Vždycky je to něco za něco a taky musíš zvážit, co jí můžeš nabídnout ty.
Jestli bydlíš někde v podnájmu a hákuješ na směny u pásu… A také nezapomeň, že taková ženská už bude chtít hnízdit…

tebi
hodnocení

2x
Kluku, nevymlouvej se na introverta, je to tvoje nudná povaha, která za to muze- nepotřebuješ partnerku, proto odcházejí. Já jsem byla vždycky velký samotář, do společnosti jsem téměř nepáchla, když nepočítám koncert jeden ročně, divadlo jednou ročně ,občas výstava, já ale ráda cestují, byla bych pořád někde,s jedním člověkem. Neumíš se přizpůsobit se nediv...
vernon
Co to meleš? Jaká nudná povaha?

hodnocení

2x
Ano, máte šanci, že si najdete takovou, se kterou si sednete. Někde na vás čekà, ale moc už neotálejte, s každým rokem to bude horší a horší, výběr se bude zmenšovat, bude slábnout chemie a u vás i u žen bude chybět přizpůsobivost i tolerance.

jaj*
hodnocení

0x

Samotář a osamělý, to jsou dvě různé situace! To první je z vlastního rozhodnutí a to druhé je z donucení proti jeho vůli. Tak se musíš rozhodnout :)

jo a může mi někdo přeložit: s kamarády kterých mám jen pár, ale jsou pro mě důležitější než mnoho prátel - co tím myslíš?

zoomeři to mají nějaký posunutý, souloží a děti mají s přáteli, S kamarády si rozuměj víc ...

... psát, že je ti 25 a zatím jsi zdravý? trpí obezitou a nebo čím? Proboha, normální člověk snad bude minimálně do 50 zdravý, bez pilulek! Nebo to dnešní generace Z už tak nemá?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]