Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik dneska stojí rovnátka

Od: ergr odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

zvažuji rovnátka, ale stojí skoro 50 tisíc korun. Myslíte si, že kdybych si nechala udělat rovnátka jen na horní zuby (dolní mám vcelku dobré), tak bych zaplatila méně? Třeba jen 25 tisíc?

Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To se budete muset zeptat na ortodoncii a ne zde..

hodnocení

0x
Já osobně jsem dal ve Stomma klinice 27 000 +-

smode2
hodnocení

0x

Samozřejmě se lze takto domluvit. Navíc jakýkoliv lékař je Váš pouhý poradce a Vy jste vážený platící klient. Vy platíte = Vy rozhodujete o všem.

pb®
hodnocení

0x
Tohle nelze jednoznačně říct. Každá huba je jiná a rovnátka se dávají podle vady. Některý zub je třeba rotovat, jiný posunout do strany, jiný zas dopředu či dozadu. Někomu stačí levná rovnátka nasazovací, někdo musí mít fixní, zámky buď kovové nebo keramické. Někdo chce Ivasilign, jiný zase fixní nalepené z jazykové strany. Syn má momentálně kroužky na šestkách s patrovým obloukem, platila jsem 5tis.

eztjsz
hodnocení

0x

Srovnat jen jednu čelist běžně nelze. Zuby musí sedět na sebe, musí sedět skus. Nemůžete posouvat jen horní čelist.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]